Tak & Delning
Tak & Delning beoordelingen (39)
Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden Beoordeeld op 13 jan 2014Beoordeling: 5 van 5Marcel heeft bij ons de zolder geisoleerd, een tussenwandje geplaatst, electra aangelegd en alles netjes sausklaar opgeleverd. Ook is er altijd erg duidelijk gecommuniceerd over het te leveren (meer)werk, waardoor er geen onverwachtse verassingen waren. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.Review door Eymert, Almere Eymert, Almere
Beoordeeld op 15 sep 2013Beoordeling: 5 van 5Zolderkamer maken ongeveer 2.8m x 3.8m
Op de zolderverdieping, die 1 grote ruimte was, wilden wij graag een extra kamer creëren met daarop nog een kleine bergvliering. De kamer moest niet de volledige breedte van de zolder beslaan; er moest tussen de zijkant van de kamer en de bergruimte achter het knieschot ook nog wat ruimte blijven voor het opbergen van spullen. Ook wilden we graag nog dat er een 'lichtverbinding' zou bestaan tussen de zolderkamer en de bergzolder/overloop. Ook hadden we nog de woningscheidende betonnen muur die een deel van de kamer beslaat, en ook in het trapgat naar zolder, die nog gestuct moesten worden. Van de vakmensen die wij op bezoek hebben gehad kwam Marcel het meest zeker van zijn zaak op ons over, ook qua adviezen die hij geeft en qua mee denken. Je kan duidelijk zien dat hij weet waar hij mee bezig is en weet de basisvraag ("Een zolderkamer maken") te combineren met specifieke wensen. Zo heeft hij aangeraden om voor de 'lichtverbinding' gebruik te maken van een "zijlicht" (smal raam naast de deur, zoals je bij kantoren ook vaak ziet). Zo profiteert de kamer nog steeds van het licht dat door het dakraam op de bergzolder/overloop naar binnen komt en andersom profiteert de bergzolder/overloop van het licht dat door het dakraam in de kamer naar binnen komt. Marcel is, nadat wij hem de opdracht hebben gegund, binnen ongeveer een maand op een maandag bij ons begonnen. Hij stuurde tijdens het weekend ervoor nog een herinnerings-SMS en stond maandag om 8:00 op de stoep. Dit ging de hele week zo. Op donderdag stond om 7:00 de stucadoor met wie hij samen werkt op de stoep om de betonnen muur in de kamer en het trapgat te stuccen. Zowel Marcel als ook de stucadoor hebben echt vakwerk geleverd en bovendien ook snel! Aan het eind van donderdag was de zolderkamer zo goed als af! Omdat wij op vrijdag allebei weg zouden zijn en omdat het contact met hem de hele week zo plezierig verlopen is hebben wij hem onze huissleutels mee gegeven zodat hij op vrijdag toch de klus nog af kon maken en de laatste zaken kon afwerken. Als service heeft hij, zonder hier extra voor te rekenen, ook nog een sparing/gat in de verdiepingsvloer (vanuit de bouw aangebracht voor een evt. rookkanaal voor een open haard) voor ons gedicht! Zaterdag is hij nog terug gekomen om het eindresultaat aan ons op te leveren en de laatste hand te leggen aan de dichting van het gat. Lang verhaal kort: Marcel is een echte vakman van wie je op aan kan en op wie je kan vertrouwen! Hij heeft ons geheel ontzorgd en het eindresultaat is een mooie, saus/behangklaar afgewerkte, zolderkamer met een zijlicht naast de deur, elektra, plafond en op de kamer nog een bergvliering (met ook een lichtpunt!). En dat geheel volgens de afgesproken prijs, zelfs met het extra klusje erbij! Marcel, hartelijk bedankt hiervoor! Als we in de toekomst nog eens een dergelijke klus hebben zullen we niet aarzelen om contact met je op te nemen!Review door Werkspot-gebruiker uit Almere Werkspot-gebruiker uit Almere
Beoordeeld op 22 aug 2013Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 27 aug 2013)Plaatsen binnenwand
Fam. Kloosterman bedankt voor de referentie. Wand geplaatst met kozijn/deur en verder nog diverse klusjes gedaan zodat jullie kunnen verhuizen. Succes in de nieuwe woning.
Reactie geplaatst 27 aug 2013Review door Titia, Den Dolder Titia, Den Dolder
Beoordeeld op 10 aug 2013Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 27 aug 2013)zolderverbouwing
Bedankt voor dit fantastische cijfer ! Daar ben ik trots op. Wand geplaatst op zolder + kozijn/deur geplaatst en alles gesausd zodat het direct gebruiksklaar is. Leuke opdracht om uit te voeren.
Reactie geplaatst 27 aug 2013Review door Helen, Hooglanderveen Helen, Hooglanderveen
Beoordeeld op 15 mei 2013Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 17 mei 2013)Wand plaatsen incl. deur t.b.v afsluiten zolderkamer
Wij hebben op onze zolder een wand incl. deur laten plaatsen om zo een extra kamer en halletje te maken. Hierbij is alles meegenomen zoals isolatie, plinten, sausklaar opleveren, voorbereiding elektra. De opdracht is zeer netjes uitgevoerd, alle afspraken zijn goed nagekomen en ook is er heel erg netjes gewerkt, ook qua opruimen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zijn inmiddels al aan het nadenken over evt. vervolgklussen.Reactie van de vakman:
Bedankt voor de goede referentie. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Graag ben ik van dienst voor de volgende klussen...... Succes met ons uitgevoerde werk.
Reactie geplaatst 17 mei 2013Review door Arjen, Vledder Arjen, Vledder
Beoordeeld op 3 feb 2013Beoordeling: 4 van 5Plaatsen binnenkozijnen en stuken
Goede snelle reactie. Na bezichtiging snel een goed prijs. Ook de uitvoering daarna kon snel plaats vinden. Het werk is goed en netjes uitgevoerd. Ook de stukadoor die hij heeft ingehuurd heeft goed werk afgeleverd. Deze kwam ook keurig binnen de afgesproken tijd.Reactie van de vakman:
Leuk project om te maken: metselwerk aanhelen + houten kozijnen met nieuwe binnendeuren geplaatst. Verder stukwerk op de wanden en plafonds laten aanbrengen. Arjen, veel plezier met de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Mocht je meer hulp nodig hebben dan hoor ik het graag.
Reactie geplaatst 3 feb 2013Review door J., Apeldoorn J., Apeldoorn
Beoordeeld op 13 jan 2013Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 3 feb 2013)plafondplaten plaatsen, wand plaatsen.
Wij hebben het gevoel dat Marcel de juiste man was om deze opdracht uit te voeren. Hij heeft ons ontzorgd, heeft uitstekend werk geleverd, was steeds volgens afspraak aanwezig en ook nog flexibel. De uurprijs is niet de laagste maar de inzet en kwaliteit maakt het meer dan goed. Ook heeft hij heel redelijk de uren gerekend en heeft geen reiskosten gerekend. Marcel heeft behalve plafondplaten en wanden ook de elektra aangelegd een wand verstevigd om bevestiging van een zware radiator mogelijk te maken. Alles was keurig netjes afgewerkt. Steeds in goed overleg met ons. Wij kunnen deze vakman van harte aanbevelen.Reactie van de vakman:
Joyce & Carl bedankt voor de referentie en de gastvrijheid met warme chocolademelk met marshmallows :-) ! Veel plezier met de nieuwe slaapkamer en graag tot een volgende keer. Inmiddels de boeidelen gedeeltelijk vervangen van een vakantiewoning en een bestaande trap verstevigd en een leuning aangebracht. Dank daarvoor.
Reactie geplaatst 3 feb 2013Review door Gerald, Apeldoorn Gerald, Apeldoorn
Beoordeeld op 15 sep 2012Beoordeling: 4 van 5Plaatsen en stucen binnenwanden
Goede vakman, samenwerking met kundige stucadoors.Reactie van de vakman:
Gerald & Ira, bedankt voor de reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en succes met de zolder. Groetjes Marcel
Reactie geplaatst 15 sep 2012Review door Jaap-Jan, Apeldoorn Jaap-Jan, Apeldoorn
Beoordeeld op 2 jul 2012Beoordeling: 4 van 5Vervangen 12V trafo achter Luxalon systeemplafond
Accuraat in de voorbereiding van de klus door het stellen van de juiste vragen. Geeft kennis van zake weer. Bij de uitvoering de juiste gereedschappen en reserveonderdelen aanwezig.