Tak & Delning

Tak & Delning beoordelingen (39)

• Review door Ilona, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 aug 2015

Isoleren zolder

Marcel heeft bij ons de zolder geïsoleerd en afgewerkt. Nadat Marcel bij ons was wezen kijken, hebben we heel erg vlot een offerte ontvangen. Hij heeft goed meegedacht en adviezen aangedragen, en kon snel aan de klus beginnen. De communicatie verliep zeer aangenaam, en ook de gebruikte materialen en het afgeleverde werk zijn van uitstekende kwaliteit! Marcel werkt erg netjes, en is een betrouwbare aannemer. We zijn enorm blij met het eindresultaat, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt!!

Hallo Koen & Ilona, tjonge tjonge wat een goed cijfer!! Hartelijk dank hiervoor. Het was een leuke klus op te maken met een gezellige sfeer. Top! Succes met de verder afwerking en graag tot een volgende keer.

Reactie geplaatst 13 aug 2015
  • Review door Wilfred, Barneveld
    Beoordeeld op 7 aug 2015

plafond + vliering en kamers maken op zolder verdieping

Super! Marcel is een echte vakman. De zolder is keurig geworden. Communicatie verliep soepel. We hadden geen harde deadline en de planning kon wat ons betreft vrij worden ingevuld maar de oplevering was sneller dan verwacht. En de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 21 mei 2015

Tussenwand met deur plaatsen op zolder t.b.v. extra slaapkamer

Marcel heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft kennis van zaken, is betrouwbaar, werkt hard, werkt netjes en laat alles netjes achter, heeft ook oog voor detail en voor een nette afwerking. We hebben er een mooie zolderkamer bij en zouden hem beslist weer vragen voor een andere klus.

Hoi Annemieke & Robert, bedankt voor de referentie. Hier ze we weer blij mee ;-). Naast de opdracht zijn er diverse extra werkzaamheden uitgevoerd. Groet, Marcel

Reactie geplaatst 21 mei 2015
  • Review door Wout, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2015

Secuur aanbrengen gipsplaten op muur en plafond in chalet epe

Marcel is een erg kundige klusser, is alle afspraken nagekomen en heeft de klus bij mij voortreffelijk geklaard. Hij is wel wat aan de dure kant...
  • Review door Marco, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 jan 2015

Deur van buiten naar binnen laten draaien.

Marcel is een vakman die goed meedenkt. Flexibel in tijdschema. Erg prettig.
  • Review door Gerard, Lelystad
    Beoordeeld op 13 dec 2014

wand verplaatsen om slaapkamer groter te maken

Marcel is een rustige werker, en levert zijn werk prima af. Hij denkt met je mee en niet te beroerd om iets te veranderen. We zijn zeer tevreden
    (Bewerkt op 14 dec 2014)

Bedankt voor de referentie! Succes met de verdere afwerking.

Reactie geplaatst 14 dec 2014
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 nov 2014

Stoel reparatie

Prima uitgevoerd, de stoelen zijn nog altijd als nieuw.
  • Review door Ferdie, Zeist
    Beoordeeld op 3 sep 2014

Dakisolatie aanbrengen

Tak en Delning hebben naar volle tevredenheid ons platdak van binnenuit geisoleerd. De werkzaamheden waren slopen van het oude plafond, aanbrengen 200mm glaswol isolatie en vochtregulerende klimaatfolie, opnieuw timmeren van gipsplaten plafond met plinten. Inmiddels ziet het er na het nodige schilderwerk weer keurig uit, en is het tijdens hete zomerdagen een stuk aangenamer toeven op de zolderverdieping. We konden snel een afspraak maken na het overeenkomen van de precieze werkzaamheden, en het contact was vriendelijk en correct. Er is niet bezuinigd op de materialen.
    (Bewerkt op 4 sep 2014)

Dag Ferdie, bedankt voor de goede referentie ! Fijn dat het leefcomfort door de isolatie sterk is verbeterd.

Reactie geplaatst 4 sep 2014
  • Review door Jan, Poortugaal
    Beoordeeld op 26 aug 2014

schuifdeurconstructie schuin dak zolder

Knieschotten/schuifdeurconstructie t.p.v. schuine daken op zolder
  • Review door EE, Almere
    Beoordeeld op 15 apr 2014

Zolder verbouwing

Marcel is een harde werker die doet wat hij heeft beloofd/afgesproken, betrouwbaar en fijn in de omvang. Hij is zorgvuldig met oog voor detail. Hij denkt erg goed mee en geeft ook praktische oplossingen Hij heeft binnen de gestelde termijn het werk naar wens opgeleverd. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen