SVO totaal onderhoud

SVO totaal onderhoud beoordelingen (103)

• Review door Jonien, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 aug 2018
    Kapotte dakpannen inwisselen voor nieuwe dakpannen
    SVO reageerde snel op onze oproep voor de klus en gaf ons een scherpe prijs. De communicatie verliep soepel, duidelijk en snel via Werkspot berichten. De klus kon al binnen een week uitgevoerd worden en de mannen waren op tijd op de afgesproken tijd. Zover we kunnen zien en wij er verstand van hebben, is de klus goed uitgevoerd. Uiterst tevreden tot nu toe over hoe het is verlopen. Dank hiervoor!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Susteren
    Reparatie golfplaten (dak) in loods
    Het werk is goed uitgevoerd. Ik ben erg tevreden.
  • Review door Paul, Hoogland
    Vervangen van 3 meter panlat en dakpannen goed op nok aansluiten
    Dak was lek door kapotte panlat en lekkende nokvorsten. De heren hebben het keurige en toekomstbestendig gerepareerd. Ze konden snel komen waardoor er verder geen waterschade is opgetreden. Heel tevreden over het werk en de communicatie.
  • Review door Rene, Den Haag
    dakgoot reparatie
    Heel keurig alles uitgevoerd. Prima communicatie en afspraken. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlijmen
    Beoordeeld op 14 jun 2018
    Lekkende dakdoorvoer in pannendak
    Aanvankelijke contact prima. Snel reactie en ook telefonisch contact helder en duidelijk. Afspraak gemaakt dat ze tussen 14:00 en 16:00 zouden arriveren. Uiteindelijk, na telefonisch contact, verschenen 2 heren om 16:45 (zaterdagmiddag). Inspectie werd niet echt handig aangepakt, ondanks suggestie om dat anders te doen. Uiteindelijk werd wel een grondige inspectie gedaan. Na onderling (telefonisch) overleg werd direct prijs afgegeven. Werk is gedaan en of herstel is gelukt is nog niet te zeggen; immers is er nog nauwelijks regen gevallen sindsdien. Factuur is opgemaakt met daarop 5 jaar garantie. I
    (Bewerkt op 16 jun 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 5 jun 2018
    Loodslab opnieuw vastzetten
    Snel en netjes uitgevoerd.
  • Review door Gregor, Vianen
    Beoordeeld op 29 mei 2018
    dakvervanging uitbouw
    Nieuw dak leer en buitenkant koepels. Erg tevreden, netjes gewerkt, voornamelijk ook omdat we geen achterom hadden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groesbeek
    Beoordeeld op 26 mei 2018
    Daklood vervangen 6,5 meter
    De klus was het daklood vervangen ivm scheuren / lekkage door het lood. Bij het openmaken van het dak bleek dat er een aantal spanlatten verrot waren. In overleg hebben ze tegen geringe meerprijs ook de spanlatten vervangen. Het geheel ziet er nu weer goed en waterdicht uit. Contact verliep soepel, vriendelijk personeel en ze komen hun afspraken na.
  • Review door Marijke, Cuijk
    Beoordeeld op 2 mei 2018
    Vervangen dakplaten carpoort
    Snelle en heldere offerte. De klus kon snel worden gedaan.