SVO totaal onderhoud

SVO totaal onderhoud beoordelingen (103)

• Review door Klant van SVO totaal onderhoud
    Beoordeeld op 4 jan 2019

Platdak vernieuwd

De mannen waren zeer betrouwbaar en de communicatie was uitstekend. Ik ben zeer tevrede met het eindresultaat en heb daarom ook meteen een afspraak gemaakt voor in mei, om mijn zolder te renoveren. Deze mannen zijn letterlijk van alle markten thuis! Absoluut een aanrader.
    (Bewerkt op 7 jan 2019)
  • Review door Janine, Dronten
    Beoordeeld op 16 dec 2018
    Vervangen dakleer plat dak 26m2
    Super aardige / nette mannen! Heel erg bedankt. Helaas klopte onze bouwtekening niet waardoor er 10m2 meer gedekt moest worden. Dit werd zonder probleem opgelost. Ook bleek er meer aan de hand te zijn, hiervoor werd gelijk een prijs gegeven en ook dit is gelijk opgelost.
  • Review door Jasper, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 11 dec 2018
    Bitumen dak vervangen ivm veroudering + lekkage
    Deze jongens zijn heel professioneel en betrouwbaar. Leveren prima werk af. Zelfs het nodige afval voeren ze netjes af. Bij een volgende klus hoef ik niet te zoeken. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uden
    Beoordeeld op 4 dec 2018
    eindvorst vervangen
    Keurig op tijd, goed en snel de klus geklaard, vriendelijke mannen De prijs zoals vooraf afgesproken. bedankt SVO
  • Review door Yvonne, Elst, Utrecht
    Beoordeeld op 27 nov 2018
    Dakgoot lekt /repareren of vervangen
    kan nog geen oordeel geven, het heeft nog niet echt geregend.
  • Review door C., Made
    Beoordeeld op 18 nov 2018
    Dakbedekking op dakkapel vernieuwen
    Ron en Stef reageerden snel nadat ik de opdracht had geplaatst en boden een scherpe prijs om onze dakkapel van nieuw dakleer te voorzien. De klus is volgens afspraak, vakkundig en snel uitgevoerd. Communicatie verliep soepel via Werkspot en WhatsApp. Het ziet er keurig uit en de 10 jaar garantie hopen we niet nodig te hebben!
  • Review door Luc, Maastricht
    Beoordeeld op 1 okt 2018
    Zinken dakgoot vervangen/lasnaad dichtmaken
    Contact verliep super!! Bij het controleren van de dakgoot waren meerdere lasnaden doorgeroest/rot. Deze gelijk laten repareren terwijl ze eigenlijk voor 1 lasnaad kwamen. Gewoon goed geregeld! Top service, Eerlijk en betrouwbaar advies. Als wij weer een klus hebben bel ik hun als eerste!
  • Review door Martijn, IJsselstein
    Beoordeeld op 10 sep 2018
    dakgoot lekt op de naad.
    Heel goed en vriendelijk geholpen, goed advies en opdracht conform prijs uitgevoerd. Helaas voor garantie geven ze niet thuis... reparatie is in korte tijd gaan lekken en op mijn emails voor garantie krijg ik geen reactie.. kortom, valt achteraf erg tegen.
    (Bewerkt op 21 jun 2019)