SVO totaal onderhoud

SVO totaal onderhoud beoordelingen (103)

• Review door Jari, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 2 aug 2020
    Dakrenovatie: Lekkage verhelpen
    Op zeer korte termijn kon SVO al komen kijken. Aangezien het om een lekkage ging kon deze direct worden verholpen. De prijs was helder evenals wat daarvoor zou worden gedaan. Ik ben een tevreden klant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lisse
    Beoordeeld op 14 jul 2020
    Dakrenovatie: 15 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Met volle tevredenheid het dak van mijn uitbouw opnieuw laten bedekken. De heren zijn helder in communicatie, zowel vooraf als tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Vooraf werd duidelijk en snel gereageerd op vragen die we hadden. Het zijn nette werkers, die zich aan de gemaakte afspraken houden. Mijn aanbeveling hebben ze.
  • Review door Rob, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 3 jul 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Prima mannen,die zonder problemen in de bloedhete zon mijn dakkapel dakbedekking vakkundig hebben vervangen
  • Review door Max, Helmond
    Beoordeeld op 25 jun 2020
    Dakpan zijkant vervangen + inspectie
    Prettige ervaring, zelfs als ik niet bereikbaar was probeerde ze zo snel mogelijk via andere kanalen contact op te nemen zodat er op korte termijn snel iets gepland kon worden. De persoon die de klus uitvoerde was vriendelijk, duidelijk, beleefd en kwam professioneel over. Alom een uitstekende ervaring, mocht ik in de toekomst wederom iets aan mijn dak moeten laten doen zou ik ze zeker weer inschakelen.
  • Review door Guus, Veenendaal
    Beoordeeld op 21 jun 2020
    Dak of dakgoot repareren: 45 m2; Dak; Reparaties
    Snel contact, klus goed geklaard (nog niet getest na regen), als extra nog het daklood vervangen (extra prijs natuurlijk), prima totaalprijs, positieve ervaring.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 4 jun 2020
    (Bewerkt op 8 jun 2020)

Beste Anoniem, U heeft een zeer negatieve review op werkspot over ons gezet. Voor ons is dit ook een grote tegenvaller! Wij hebben namelijk nog nooit contact met u gehad dus wij vinden dit ook erg vreemd? Wij hebben inmiddels werkspot zelf ook al aangeschreven hoe dit mogelijk is? Er zijn de laatste maand meer fouten door hun gemaakt vandaar. Wij moeten nu ook werkspot een X bedrag betalen want volgens hun hebben wij een klus bij u uitgevoerd. Waarschijnlijk is er iets niet helemaal goed gegaan en daarom willen wij u ook vriendelijk vragen deze review te verwijderen? Hoor graag van u. Met vriendelijke groet, SVO totaal onderhoud

Reactie geplaatst 8 jun 2020