Mijn ervaring met SVO was heel goed: Snel, een goede prijs, erg vriendelijk en een fijne communicatie. Het dak ziet er goed uit. En 10 jaar garantie. Een aanrader.
Ellen R. te Utrecht
SVO Totaal Onderhoud heeft ons lekkende platte dak weer als nieuw eruit laten zien. Fijn dat ze zo snel op locatie konden zijn en er zelfs nog een dag aan vast konden plakken wegens onze platte dak op de Dakkapel (die ik in eerste instantie was vergeten in de offerte aanvraag). Alles is weer als nieuw, en dat allemaal voor een prima prijs!
SVO onderhoud heeft de dakbedekking in goed overleg en na prijsafspraak geplaatst. Er werd in twee dagen het karwei geklaard, waarbij de mannen goed en consistent hebben doorgewerkt, ondanks het tegenvallende weer met regen. Het resultaat was netjes alsook het opruimen nadien. Kortom ik wil SVO zeker aanbevelen.
De mannen van SVO totaal onderhoud hebben uitstekend werk geleverd. Het platte dak van zowel de garage als carport lekte, het ging in totaal om 82 m2. Ze hebben het geheel opnieuw overlaagd met bitumen. Ook als extra werk een nieuwe afvoer gemaakt, een rotte balk vervangen én de loodslabben vernieuwd. En dit alles ook nog eens binnen 1 dag i.p.v. de 2 dagen die ervoor gepland waren. De mannen heel vriendelijk en meedenkend m.b.t. het meerwerk.
De prijs was ook heel redelijk. Communicatie verliep prima via email.
Een aanrader en als ik weer iets met een dak heb weet ik waar ik moet zijn!
Bedankt heren!