Stukadoorsbedrijf Magie

Stukadoorsbedrijf Magie beoordelingen (48)

• Review door Quintin, Utrecht
    Beoordeeld op 27 feb 2021
    Exterior plastering: 18 m2
    Vakkundig werk, heldere en directe afspraken vooraf. Werken zeer keurig en nemen de tijd voor deze ambacht. Zeer aan te raden.
  • Review door Mark, Leusden
    Beoordeeld op 23 feb 2021
    Exterior plastering: 65 m2
    Wij hebben de buiten muren laten stuken. Dit hebben ze heel erg netjes gedaan. Ook lastige stukken met kleine raampjes- geen enkel probleem. Heel erg fijn bedrijf. Echte vakmannen en werken ook netjes. Wij zijn heel erg tevreden!
    (Bewerkt op 24 feb 2021)

Dag Mark, Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor je review.

Reactie geplaatst 24 feb 2021
  • Review door Klant van Stukadoorsbedrijf Magie
    Beoordeeld op 22 feb 2021

Woonkamer, keuken en gang muren en plafond gestuukt en geschilderd.

Door omstandigheden hadden we op korte termijn een stukadoor en schilder nodig zodat we zo snel mogelijk in ons nieuwe huis konden. Via Martijn Hofmeijer van "ik ben klusser.nl" kwamen we in kontakt met Mr.Sait van Stukadoorsbedrijf Magie en een afspraak werd gemaakt voor 31 Dec.2020. In een dag werd met 3 man de woonkamer, gang en keuken gestuukt, drie weken later werd alles geschilderd. De kwaliteit van het stuuk en schilder werk zijn van zeer hoge kwaliteit en was binnen zeer afzienbare tijd gerealiseerd en de prijs was meer dan redelijk. Door Stukadoorsbedrijf Magie konden wij op tijd onze woning in en we zijn Mr. Sait Selcuk en zijn team zeer dankbaar. Ik kan Stukadoorsbedrijf Magie aan iedereen aanraden die prijs/kwaliteit hoog in het vandel heeft staan. Bedankt Sait en team
    (Bewerkt op 24 feb 2021)

Ach, wat een ontzettend fijn bericht. Hartelijk dank. Ik heb heel graag bij jullie gewerkt. Groetjes, Sait

Reactie geplaatst 24 feb 2021
  • Review door Wim, Arnhem
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Stucen: 35 m2 wanden; 16 m2 plafonds
    Goed stucwerk, netjes gewerkt en keurig alles opgeruimd/schoongemaakt.
  • Review door Jurrien, Giesbeek
    Beoordeeld op 19 feb 2021
    Stucen: 30 m2 wanden; 17 m2 plafonds
    Duidelijke afspraken, zijn heel erg tevreden. Aanbouw is heel strak gestuct voor een zeer nette prijs.

Jurrien, Hartelijk dank voor je review. Ik heb graag bij jullie gewerkt :) Sait

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 16 feb 2021
    Stucen: 17 m2 wanden
    Goed telefonisch contact gehad om de klus te bespreken en in te plannen. Konden op zeer korte termijn komen. Prijs/Kwaliteit goed. Netjes de vloer afgedekt en spullen ij de kamer afgedekt.
    (Bewerkt op 19 feb 2021)

Graag gedaan en ik ben blij te horen dat u tevreden bent.

• Review door Frabia B.V. Nijmegen
    Beoordeeld op 14 feb 2021

Stucadoors werken

Voor deze stucadoors heb ik maar 1 woord over en dat is vakmannen..! Ik heb een aannemers bedrijf en huur deze mensen regelmatig in en heb hier altijd alleen maar lovende woorden over gehoord van mijn klanten het zijn echte vakmensen..!!
    (Bewerkt op 19 feb 2021)

Frans, Maat, ik werk graag voor jou. Fijn dat je klanten tevreden zijn. Daar doe ik het voor. Bedankt voor je review :) Sait

• Review door Ineke, Arnhem
    Beoordeeld op 13 feb 2021
    Stucen: 40 m2 wanden
    Wij zijn zeer tevreden over stukadoorsbedrijf Magie. Vakkundige mensen, mooi resultaat, communicatie prima en zeer snelle service. Zeker aan te bevelen. Familie Twilt, Arnhem.
  • Review door gerrit, Arnhem
    Beoordeeld op 5 feb 2021
    Stucen: 20 m2 wanden
    Kwamen al snel de ruimte bekijken. Scherpe offerte. Week later met 3 man sterk de klus geklaard. Alles goed afgedekt zodat er weinig rommel was. Het is mooi en superstrak afgewerkt en netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden! Dus zeker aan te bevelen, ook voor de moeilijkste stucwerken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 30 jan 2021
    Stucen: 5 m2 wanden
    Super strak stucwerk afgeleverd, er werd heel netjes gewerkt. Magic was snel in de communicatie en onze klus kon op zeer korte termijn gedaan worden. Na het werk is alles keurig en schoon achtergelaten. Heel blij met deze keuze!
    (Bewerkt op 2 feb 2021)

Wat zijn we blij om te horen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor. Graag gedaan en wellicht tot volgende keer. Groetjes!

Reactie geplaatst 2 feb 2021