Stukadoorsbedrijf Magie

Stukadoorsbedrijf Magie beoordelingen (48)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 9 mei 2021
    Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    Stukadoorsbedrijf Magie heeft voor ons de begane grond en eerste verdieping gestuukd. Vanwege de slechte staat van de wanden leek dit ons een moeilijke klus, maar het resultaat is boven verwachting! Absolute aanrader, alle wanden zijn strak en de kapotte delen zijn goed hersteld. De communicatie vooraf en tijdens de klus verliep soepel en duidelijk. Snel en volgens afspraak Echte vakmannen!
  • Review door Rene, Zwolle
    Beoordeeld op 9 mei 2021
    Stucen: 76 m2 wanden; 41 m2 plafonds, start: 5/6 mei 2021
    Makkelijk en snel contact vooraf via de mail. Daarna via whatsapp bevestiging. Stucwerk snel, schoon en super glad eindresultaat. De hal, wc en woonkamer waren binnen een dag helemaal klaar. Blij mee. De mannen waren vriendelijk en harde werkers. Precies wat je vandaag de dag verlangt.
  • Review door Ronald, Duiven
    Beoordeeld op 8 mei 2021
    Stucen: 35 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Zeer tevreden over stukadoorsbedrijf Magie. Plafonds en wanden laten stucen en het ziet er prachtig uit. Saït en zijn collega's zijn harde werkers. Hebben in 1 dag alles afgewerkt. Alles werd goed afgedekt en toen ze klaar waren is alles netjes opgeruimd. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 2 apr 2021
    Stucen: Woonkamer
    Wij kunnen Magie van harte aanbevelen. De communicatie vooraf was goed en duidelijk. Alles is verlopen volgens afspraak en het resultaat is bijzonder mooi vakwerk. De mensen hebben netjes en zorgvuldig gewerkt en vervolgens alles goed achtergelaten. Heel blij zijn we met het nieuwe stucwerk in onze woonkamer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterbeek
    Beoordeeld op 29 mrt 2021
    Stucen: 60 m2 wanden
    Keurig bedrijf dat ons snel en goed heeft geleverd.
  • Review door Karel Sastropawiro
    Beoordeeld op 22 mrt 2021

Stucwerk , woonkamer en gang

Ik ben erg tevreden met het stucwerk wat ze voor mij hebben gedaan. Ze hebben me woonkamer,gang alle wanden en plafonds strak en netjes gedaan .ben erg blij met het resultaat
    (Bewerkt op 23 mrt 2021)
  • Review door Harry, Leusden
    Beoordeeld op 16 mrt 2021
    Stucen: 36 m2 wanden; 24 m2 plafonds
    Top vakmensen van weinig woorden die echt mooi werk hebben afgeleverd, ook het meedenken en nog wat extra reparaties aan stucwerk tussendoor was geen probleem. Komen hun afspraken goed na en goede communicatie. Mijn complimenten voor het mooie werk wat ze hebben afgeleverd.
    (Bewerkt op 21 mrt 2021)

Beste Harry, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het geleverde werk. Groet, Sait

• Review door J., Dinxperlo
    Beoordeeld op 15 mrt 2021
    Stucen: 60 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    Absolute aanrader Sait en zijn mannen hebben fantastisch werk geleverd. We zijn heel blij met het resultaat. Het is echt vakwerk geworden voor een zeer goede prijs. Sait denkt mee en doet voorstellen voor verbetering, Hij en zijn mannen zijn harde werkers. Ze doen wat ze beloven en als dat nodig is nog iets meer. Ze waren stipt op tijd, daarnaast zijn ze zorgvuldig met alles omgegaan. Ook voorbereiding en nabereiding waren prima. Voor het volgende deel van onze renovatie vragen we ze zeker weer. Jos Meijer
    (Bewerkt op 21 mrt 2021)

Jos, Hartelijk dank voor je fijne, uitgebreide feedback. Heel graag gedaan. Groetjes, Sait

• Review door Mandy, Duiven
    Beoordeeld op 10 mrt 2021
    Stucen: Gang, Keuken, Badkamer
    Vakmensen hebben een geweldig resultaat afgeleverd! We zijn heel tevreden en raden Stukadoorsbedrijf Magie zeker aan.

Beste Mandy, Bedankt voor je review. Groetjes, Sait

• Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 10 mrt 2021
    Stucen: 40 m2 wanden
    Hele prettige ervaring. Goede afspraken kunnen maken. Opdracht snel ingepland en heel erg mooi resultaat. Spachtelputz is heel precies werk. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Geplaatst door Wilma L.

Wilma, Heel graag gedaan. Jij ook bedankt voor de review. Groetjes, Sait