Stukadoor van Nederland

Stukadoor van Nederland beoordelingen (145)

• Review door Sander, Hilversum
    Beoordeeld op 23 okt 2024
    Plafond: 2 m²; bestaand plafond vervangen na lekkage
    Andres is super vriendelijk en sociaal, werkt zeer gestructureerd en netjes. Onze klus was het vervangen van een wc plafond na langdurige lekkage, Andres heeft alles volgens offerte aangepakt ( verwijderen oud plafond, rachelwerk, gipsplaat plafond plaatsen en strak afstucen ) en het ziet er weer perfect uit. Zeker een aanrader voor volgende klussen.
  • Review door Bernard, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 sep 2024
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Door een lekkage zat ik met een lastig gat in mijn muur. Na een eerste schatting (die realistisch bleek te zijn) is Andres de muur komen inspecteren en heeft daarna eerst de muur gestuukt en daarna geschilderd. Het resultaat is geweldig, er is niets meer te zien, echt meesterwerk. Andres is betrouwbaar en levert super werk; ik zou hem zonder twijfel aanraden.
  • Review door Rea Vaandrager , Zeist
    Beoordeeld op 13 sep 2024
    Stucen: 4 m² wanden; Keuken
    Vriendelijke man die de klus vlot en netjes geklaard heeft. Naderhand kreeg ik nog allerlei tips om zelf verder te kunnen. Aanrader!
  • Review door Wilco, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jul 2024
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Andres heeft de scheuren in onze muur gerepareerd en de muur gestuct. We zijn zeer tevreden. Andres reageert snel, komt afspraken na, geeft duidelijke en goede adviezen en levert vakwerk af. We zullen hem voor een volgende klus zeker nog een keer benaderen!