Stukadoor van Nederland

Stukadoor van Nederland beoordelingen (145)

Beoordeeld op 9 mei 2023
    Stucwerk repareren: Waterschade
    Excellent! Work was completed very quickly and to a very high standard. Very friendly guy too!
  • Review door Lieke, Utrecht
    Beoordeeld op 10 mrt 2023
    Stucen: 13 m² wanden; Woonkamer
    Stucwerk is goed gedaan en de communicatie was erg fijn en helder. Er is geen rommel achtergebleven. Na de klus nog duidelijke verfinstructies en tips gekregen. Andres was ook de enige stukadoor die eerst wilde komen kijken om de situatie te beoordelen, voordat hij een factuur kon maken. Zo kwam ik niet voor verrassingen te staan. Kortom erg tevreden!
  • Review door Natasja, Werkhoven
    Beoordeeld op 11 feb 2023
    Stucwerk repareren: Stucwerk gladpleisteren
    Snel beschikbaar, heel mooi werk afgeleverd nadat een eerdere stukadoor het verprutst had. Super blij mee!
    Beoordeeld op 6 feb 2023
    Stucen: 11 m² wanden; Slaapkamer(s), Gang
    Goed en snel uitgevoerd! Aan te raden! Ook heel fijn dat Andres naast het opnieuw stuccen van een muur ook nog wat kleine reparaties kon doen!
  • Review door Lucia van Vliet, Utrecht
    Beoordeeld op 28 jan 2023
    Plafond: plafond deels vervangen, schilderen en muur opnieuw stucken
    Andres is vriendelijk en beleefd, denkt mee over de beste oplossing en levert uitstekend werk af. Snel contact, goede communicatie. Klus is vlot en keurig netjes en volgens afspraak uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 20 jan 2023
    Plafond: 14 m²; Verlaagd plafond plaatsen
    Ik zou dezelfde avond nog een email krijgen met een offerte. Niks meer gehoord, ook geen bericht of mijn email klopte of niet. Er kan altijd wat tussen komen maar tot heden nog geen reactie mogen ontvangen.

Beste John, Helaas heb ik door de drukte uw SMS over het hoofd gezien. Als u mij de volgende dag even gebeld had, met de vraag over het uitblijven van de offerte, had ik dit gelijk voor u in orde kunnen maken. Ik probeerde u nog enkele keren te bellen, maar helaas bent u niet bereikbaar. Mocht u nog evt vragen hebben kunt u mij altijd even bellen. Vriendelijke groet, Andres Stukadoor van Nederland.

Reactie geplaatst 20 jan 2023
  • Review door Hidde, Haarlem
    Beoordeeld op 18 jan 2023
    Stucwerk repareren: Verouderd stucwerk, Gaten of scheuren
    Andres was een schot in de roos. We hadden met enige spoed een stukadoor en timmerman nodig voor het restaureren van een muur i.v.m. nieuwe keuken. Andres kon het allebei. Binnen no-time een afspraak gemaakt en meteen een goed gevoel. De klus is top geklaard. Daarnaast is Andres een fijn persoon om in je huis te hebben. Bedankt!
  • Review door Sjoerd, Utrecht
    Beoordeeld op 15 jan 2023
    Stucwerk repareren: Waterschade
    Snel de offerte ontvangen, er werd goed meegedacht en uiteindelijk de klus geheel naar wens en vlot uitgevoerd.