Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Tom, Eindhoven
    Beoordeeld op 13 jan 2019
    Zolder stucen
    Jos is komen kijken naar de klus en heeft meteen daarna een offerte gestuurd. Mike is komen stucen en heeft goed werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen en er is duidelijk gecommuniceerd.
  • Review door Marieke, Nuenen
    Beoordeeld op 24 nov 2018
    stucwerk keuken + 2 slaapkamers
    prettig in de communicatie, omgang. geven gewoon aan wat de prijs is en wanneer ze komen, en komen dan ook! En doen ook wat ze zeggen. wat mij betreft een aanrader!
  • Review door Nicole, Best
    Beoordeeld op 21 okt 2018
    slaapkamer stucen
    Positief, duidelijk over de prijs. Kwaliteit een goed ivm een paar kleine haaltjes die er nog even afgeschuurd moeten worden. Maar dit had Jos uitgelegd en we kregen er een klein schuurblokje voor om die even weg te halen dus geen probleem. Mooi glad gestuct, iets wat volgens de vorige stucadoor niet kon. Zeker aan te raden.
  • Review door Martijn, Geldrop
    Beoordeeld op 19 okt 2018
    Plafond stucadoren
    Een prima stukadoors bedrijf Alles werd keurig afgeplakt en het plafond keurig gestukt
  • Review door Sander, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 okt 2018
    Bovenverdieping stukadoren
    Een prima resultaat! Dank voor het harde werken en de flexibiliteit voor het extra stukje werk.
  • Review door Leanne, Den Bosch
    Beoordeeld op 3 okt 2018
  • Review door Tonny, Nuenen
    Beoordeeld op 1 okt 2018
    Muren stucen
    Prima service, betrouwbaar en vakwerk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Dungen
    Beoordeeld op 30 sep 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 1 sep 2018
    Stucen (nieuwe) keuken
    Super werk geleverd. Alles netjes volgens afspraak. Het ging om een vrij oude keuken met vele gaten, oud materiaal en zowel stukken met als zonder tegels. De mannen hebben top kwaliteit geleverd, alles volgens afspraak en waren zelfs eerder klaar dan verwacht. Zelfs een stapje extra gezet met de schoorsteen, waarbij we niet verwachten dat het met stucwerk te herstellen was. Echte aanraden, in de toekomst zoek ik ze weer op 👍 Fotos: before & after
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 29 aug 2018
    Stuccen enkele muren, ca 30m2
    Hij kon op korte termijn, kwam perfect op tijd en we hebben al direct complimenten gekregen over de strakke muur.