Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Debbie, Terheijden
    Beoordeeld op 30 dec 2016
    Stucen slaapkamer
    Zeer vriendelijke mannen met oog voor detail en zeer snelle reactie. Er moest een slaapkamer gestuct worden, wanden + plafond en rondom de radiator. Alles is echt super strak afgewerkt en keurig netjes opgeruimd. Zeker een aanrader! In de toekomst zal er nog meer gestuct moeten worden en dan mag Stucadoordsbedrijf van Lijssel zeker terug komen!
  • Review door Cynthia, Den Bosch
    Beoordeeld op 19 dec 2016
    Stucen en sauzen 3 slaapkamers
    Jos en Mike hebben onze drie slaapkamers gestuct en geverfd. We zijn erg blij met het resultaat! De mannen kwamen hun afspraken keurig na, denken mee en zijn ook nog gezellige lui. Als we nog eens iets willen laten stucen/verven huren we ze zeker weer in.
  • Review door Claudia, Veldhoven
    Beoordeeld op 6 dec 2016
    Stucen woonkamer +/- 100m2 en plafond +/- 50m2
    Jos en Mike van Lijssel zijn ruim een week bij mij in huis geweest, boven en beneden is alles gestuct, zowel de plafonds als de muren. Beneden hebben ze een hele mooie plint aangebracht aan de rand van het plafond, super chiq en echt vakwerk! Kortom: zeer tevreden en zeker een aanrader voor anderen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 30 nov 2016
    Stucen bijkeuken en badkamerplafond
    De heren hebben zojuist mijn bijkeuken, toilet en badkamerplafond gestuct. Het ziet er fantastisch uit! Ze waren snel beschikbaar en hebben net werk geleverd, rommel opgeruimd etc. Ik ben dik tevreden en kan ze iedereen aanraden!
  • Review door Erik, Veghel
    Beoordeeld op 23 nov 2016
    Stucen woonkamer 35m2 + slaapkamer 12m2
    Zeer tevreden over de manier van werken en het eindresultaat. Komt afspraken na, en levert goed werk.
  • Review door Geoffrey, Son en Breugel
    Beoordeeld op 14 nov 2016
    Stucen zolder + overloop (+/- 100 m2)
    Leuke mannen, vader en zoon, die alles binnen de afspraken netjes gemaakt hebben. Super happy met het eindresultaat en bedankt nog voor de bijkeuken en de toiletten ;-)
  • Review door Robin, Den Dungen
    Beoordeeld op 6 nov 2016
    Stucen slaapkamer 42m2
    Heel mooi en zeer snel werk geleverd. Op woensdag de opdracht geplaatst en zaterdagmiddag was het al klaar. Het was geen gemakkelijke klus, omdat de ondergrond erg oneffen was. Ook de bovenkant van de muur met het plafond bokkelde af. Dit is heel mooi opgelost en de sierlijsten die we vooraf dachten nodig te hebben zijn totaal overbodig. Alles zit er strak op.
  • Review door Rene, Den Bosch
    Beoordeeld op 15 aug 2016
    Stucen van 5 wanden (totaal 55m2) binnenshuis
    Zeer goede vakman, mooi stucwerk afgeleverd. Wat kleine reparaties erbij meegepakt. De klus pakte iets anders uit dan in eerste instantie was afgestemd maar dit was geen enkel probleem. Jos denkt goed mee, komt zijn afspraken na, is stipt op tijd. En bovendien een prettige man in de omgang. Ik zou hem van harte aanbevelen.
  • Review door Noesjka, Vught
    Beoordeeld op 12 aug 2016
    Stukwerk +/- 32 m2
    Bedankt Jos en Mike! Wat een helden, naast ons mega strakke tijdschema hebben jullie ook nog eens de hele klus in een dag kunnen doen. Jullie werken super snel en goed - alles in een dag klaar, echt ongelooflijk fijn. En ook namens de elektricien heel erg bedankt voor het aantikken van de dozen, dat scheelt een hoop zoekwerk. En we kunnen je niet genoeg bedanken Jos, dat we aankomende week in een super mooie kamer kunnen slapen. De planning is allemaal super strak geweest, en het werk verdubbeld ook voor jullie. Echt een top bedrijf! Deze mannen zijn snel, werken schoon en het stucwerk is echt prachtig. Als het straks op vt wonen te zien is zullen we ju met grote letters vernoemen.
  • Review door Joep, Vught
    Beoordeeld op 11 aug 2016
    Stucen muren en plafonds
    Uit de offertefase bleek al dat dit een fijn bedrijf is. Jos reageert snel, persoonlijk en was snel beschikbaar voor een afspraak. De offerte was concurrerend en wat vertrouwen bracht was dat hij alle klussen samen doet met zijn zoon. Jos denkt verder mee en is flexibel als afspraken gewijzigd moeten worden (gebeurt volgens mij altijd tijdens een renovatie). Het opgeleverde werk was mooi strak en dus naar onze tevredenheid. En een tip: wil je je nieuwe stucwerk meteen mooi gesaust hebben, ook dit doen ze top!