Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

• Review door Merel, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 sep 2010

Stuccen wanden en plafonds 3 kamers

Stroet heeft een pracjtig geschuurd plafond gerealiseerd, mooi en gelijkmatig schuurwerk mét garantie!
    Beoordeeld op 9 aug 2010

Afwerken/stuccen dakkapel

Goede vakman. Flexibele instelling en bereid mee te denken. Zeer net resultaat geleverd. Incl. 5 jaar garantie!
    Beoordeeld op 31 jul 2010

twee slaapkamers

Prima en betrouwbaar, net werk en ook netjes opgeruimd. Alleen het aantal dagen dat het zou duren was niet helemaal goed ingepland, maar toen er tijd te kort was namen ze een dag er bij en raffelde ze het werk niet af, heel goed! Volgende stuck opdracht gaat zeker weer naar stroet!
    Beoordeeld op 21 jul 2010

stuccen wanden appartement utrecht

zeer prettig
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemnes
    Beoordeeld op 15 jul 2010

stuccen van woonkamer incl. plafond

Arnold van Stroet heeft de werkzaamheden prima uitgevoerd. Voor een volgend project zal ik hem ook zeker benaderen. De prijs is uiteindelijk wel hoger geworden, maar dat komt omdat we onze wensen hebben bijgesteld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 15 jul 2010

Glad pleisterwerk plusminus 170m² wanden en plafond

Arnold Stroet heeft ons appartement keurig gestuct. Een echte vakman met oog voor detail. Het is prettig werken met de firma Stroet: strakke planning, keurig op tijd en speelt flexibel in op wijzigingen in de planning. Wij hebben voor het verstrekken van onze opdracht uitgebreid rondgekeken, mijn inziens biedt Arnold Stroet - met 5 jaar garantie (aangesloten bij NOA), superstrak stucwerk en een mooie meterprijs - alles wat u verwacht van een stucadoorsbedrijf. Kortom, een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huis ter Heide
    Beoordeeld op 11 mei 2010

stuccen en spachtelputz

Arnold is een echte vakman. Hij regelt zelf de inkoop van de benodigde materialen (prijs was inclusief). Op die manier heeft hij grip op de kwaliteit, zoals hij zelf zegt. Hij werkt heel netjes. Hij en zijn collega bereidden de opdracht goed voor, alles werd keurig afgeplakt en nadien ook weer opgeruimd. Hij is een man van de tijd. Een kleine vergissing daargelaten (hij stond per ongeluk een dag eerder op de stoep). Dit was mijn eerste ervaring met Werkspot en meteen een hele goede!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maartensdijk
    Beoordeeld op 4 mei 2010

schuurmuren stuccen

Stucadoors hebben een omstreden reputatie veel rotzooi te maken ! Voor Dhr Stroet geldt dit beslist NIET ! Keurige vent, die zijn afspraken nakomt en geen praatjesmaker. Hij werkt zeer netjes en gedreven. Als klap op de vuurpijl hoefde we maar 720 euro te betalen i.p.v. de afgesproken 750 euro ! (waar vindt je die nog)?Hij vond het een leuke buitenklus en wilde niet te duur zijn. Wij zijn klaar voor de zomer , met dank aan Arnold Stroet ! ! !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 28 apr 2010

Spagtelputz op alle wanden van nieuwbouwappartement

De heer Stroet heeft de opdracht prima uitgevoerd met een prachtig resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 23 mrt 2010

Stuccen van wanden op korte termijn

Stroet Stucadoors....S'morgens gebeld of meneer Stroet zin en tijd had, s'middags stond ie op de stoep, bakkie erbij. Datum afgesproken en op de minuut op tijd.Goede indruk over het geheel, geen praatjesmaker maar gewoon een goede vakman.Komt netjes al zijn afspraken na en is niet beroerd om tips te geven. Prettige vakmensen om mee samen te werken... De oplevering is prima verlopen en een dik compliment over het geheel. Ik kan 1 minpuntje bedenken over deze vakman... 6 dagen gewerkt..............6x 3 frikadellen = 18 stuks en dan mezelf nog 6 x 3 frikadellen... Dat komt op een totaal van 36 frikadellen per week! Hahhaaa, het gaat jullie goed jongens en als jullie weer een waiks biertje willen dan komen jullie maar even langs...De pan staat natuurlijk ook aan! Gr Remco