Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

• Review door Peter, Amersfoort
    Beoordeeld op 13 jun 2011

Sierpleister

Zeer plezierig contakt met Stucadoorsbedrijf Stroet! Netjes en schoon (af)gewerkt en het ziet er fantastisch uit. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer dit bedrijf inschakelen
  • Review door Dennis, Utrecht
    Beoordeeld op 3 jun 2011

latex spuiten

Er snel gewerkt en strak gespoten. Er kwamen nog een paar plafons bij maar dit was geen probleem werd gelijk mee genomen in het werk. Goed service en bedankt voor het mee denken Arnold.
  • Review door Arnold, Culemborg
    Beoordeeld op 6 mei 2011

Stuccen en egaliseren plafond

Super plafond geworden. Vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 29 mrt 2011

stuccen wanden woonkamer met open keuken

Mooie strakke muren en schouw opgeleverd. Heeft nog een lange dag gemaakt om alles netjes binnen de afgesproken termijn af te krijgen. Kleine wijziging in opdracht was geen probleem, (stukje meer hier, stukje minder daar) En goede tips voor en mooie verdere afwerking gegeven.
  • Review door Jaap, Uitgeest
    Beoordeeld op 10 feb 2011

Schuurwerk plafonds

Ik heb een prima ervaring met de heer stroet. Hij heeft echt vakwerk afgeleverd en vooral netjes gewerkt. Een volgende keer zou ik zo weer van zijn diensten gebruik maken En alle afspraken zijn prima nagekomen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 5 feb 2011

Stucwerk met afwerking spagtelputz

In november 2010 hebben wij onze slaapkamer laten stuccen met een zandgele spachtelputz afwerking (ongeveer 40 m2). Wij zijn erg tevreden over het geheel en de gemaakte afspraken en raden deze vakman zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 3 feb 2011

Wegstuccen granol

Werk strak uitgevoerd, zorgde zelf voor alle materialen, o.a. versterkingen voor alle hoekjes. Flexibel (wat meer meters, stuccen bij niet-verwijderde radiator), keurig op tijd, betaling netjes. Vriendelijk, professioneel.
  • Review door liam, Houten
    Beoordeeld op 13 jan 2011

woonkamerplafond + lijst

Smiddags over de telefoon afspraak gemaakt. Savonds kwam die even snel kijken, gaf wat advies voor andere dingen waar we mee bezig waren. Eerlijk betrouwbaar en komt afspraken na. De zomer bellen je we weer Arnold... hartelijk dank
  • Review door Leona, Bussum
    Beoordeeld op 28 dec 2010

Stuccen zolder

Super mooi gestuucd! Ontzettend blij mee. Ons huis is schots en scheef, goed mee gedacht hoe we dit zo konden aanpakken dat je dat niet zou zien. Mooi resultaat geleverd.
  • Review door Marcel, Amersfoort
    Beoordeeld op 22 dec 2010

Woonkamer moet gestuukt worden

Na de voorinspectie had ik een goed gevoel maar dat sloeg om na het belletje op de dag dat de klus zou aanvangen. Door ziekte kon de klus niet starten en tot maart zat de agenda vol. Er was niet echt een gaatje te vinden in de agenda zodat de planning toch te halen was. Misschien wordt goed werk geleverd maar als er iets tussen komt dan wordt geen werk geleverd en sta je met lege handen en een probleem. Het was een klus van 2 dagen en in eerste instantie had ik het gevoel dat mee gezocht werd om toch een deel geregeld te krijgen maar het werd erg stil... Dat iemand ziek kan worden kunnen we begrijpen. Dat nadat de ziekmelding is geweest en er aangegeven is dat de zieke gaat proberen een oplossing te vinden, bv iemand anders die de werkzaamheden zou kunnen overnemen, en er vervolgens niets meer van de persoon gehoord wordt dat valt wel tegen. Op een referentie reageren kan wel, maar even een belletje dat er niets geregeld kan worden, vinden we niet getuigen van vakmanschap en klantvriendelijkheid. Geen goede ervaring dus
    (Bewerkt op 23 dec 2010)

ook de stucadoor kan een keer ziek zijn. wel is het jammer dat ik nog niet 24 uur de tijd kreeg om met een oplossing te komen. dit alles is zeker mijn eer te naar om zo met klanten om te gaan. Helaas viel er met meneer niet over te praten want hij eiste het onmogelijke van mij om binnen een dag toch te beginnen ondanks ik goed ziek was.

Reactie geplaatst 23 dec 2010