Stucadoorsbedrijf Mahit

Stucadoorsbedrijf Mahit beoordelingen (140)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 jan 2015
    Gipsplaten stucen kamers
    Vakwerk geleverd. Strak gestuct. Hamid en Redouan waren voor de afgesproken tijd aanwezig en hebben hard gewerkt. Alles naar tevredenheid. Zelfs nog wat extra's gebracht.Ik ben blij dat ik voor deze stukadoor heb gekozen.
  • Review door jan-jaap, Utrecht
    Beoordeeld op 2 jan 2015
    plafonnetje in keuken stucen
    prima gedaan! erg relaxte kerel. veel dank!
    Beoordeeld op 7 dec 2014
    34M2 stukwerk woonkamer (gladstuken gereed voor verven)
    Ik ben 100% tevreden over het geleverde stucwerk van Mahit. Hij heeft mijn woonkamer netjes afgeplakt en het stucwerk (zeer glad) is van een hoge kwaliteit. Hij is flexibel, betrouwbaar, denkt met je mee en levert een hoge kwaliteit en is een prettig/sociaal persoon in de omgang.
  • Review door Derrick, Utrecht
    Beoordeeld op 16 nov 2014
    Stucen van schouw en gipsplaten
    Afspraak met Mahit was snel gemaakt via Werkspot. Hij was op tijd en ging direct aan de slag. Hij heeft alles goed afgeschermd met folie. Het eindresultaat is prachtig. Zeer tevreden dus
    Beoordeeld op 27 okt 2014
    Muur (9m) en Plafond (12m) uitbouw stuccen
    Vriendelijk, stipt, houd zich aan de afsrpaak. Snel met offreren en keurig werk afgeleverd. Ik mocht achteraf betalen en toen Mahid af-kwam-rekenen een paar dagen na de klus heeft hij me nog geholpen met het bevestigen van de stopcontacten en het afkitten hiervan. Supertevreden! Volgende keer bellen we hem weer.
    (Bewerkt op 1 dec 2022)
    Beoordeeld op 25 sep 2014
    Badkamerplafond
    Prima vakwerk, heldere afspraken en prettig in de omgang. Wij zijn heel tevreden met Mahit.
  • Review door Guido, Utrecht
    Beoordeeld op 26 aug 2014
    Slaapkamer stucen
    Een vriendelijke vakman die zich aan zijn beloften houdt en netjes werkt. Hulde!
  • Review door Lara, Utrecht
    Beoordeeld op 20 aug 2014
    Stuken slaapkamer
    Hamid Mahit levert fantastisch werk! Superstrak tot aan de vloer en ongelooflijk netjes opgeleverd. Hij is een prettige vakman, reageert snel en komt afspraken na. Ik raad hem iedereen aan, een enorm verschil met de stucadoor die we de vorige keer via werkspot hadden ingehuurd. Uiteindelijk hebben we ook de tweede slaapkamer laten stucen.
    Beoordeeld op 14 aug 2014
    Kamer - muren en plafond
    Flexibel (moest opdracht week verplaatsen) en kon beiden keren snel geholpen worden. Goed en snel gedaan, zal zeker weer gebruiken!
  • Review door Femke, Doorn
    Beoordeeld op 6 jul 2014
    Stuken uitbouw & douche in Doorn (+ mogelijk meer)
    Wij kunnen Mahit aan iedereen aanbevelen. We hebben een heel huis verbouwd dus inmiddels wat ervaring (niet alleen positief) met klussers. Mahit is een van de klussers die eruit springt. Hij is betrouwbaar, komt zijn afspraken na en komt op tijd. Daarnaast werkt hij keihard. Het werk dat hij oplevert is super mooi. Bij ons was niets recht qua muren (oud huis) en hij heeft alles mooi strak gemaakt. Je krijgt dus zeker geen spijt als je je huis door hem laat stucken!