Stucadoorsbedrijf Mahit

Stucadoorsbedrijf Mahit beoordelingen (140)

• Review door Ivo, Utrecht
    Beoordeeld op 30 mei 2012
    Stuken betonwanden nieuwbouwwoning
    Mahit heeft heel goed werk geleverd. De woning is erg netjes gestuct en de mannen van Mahit hebben heel netjes gewerkt. Ook was ik erg te spreken over aardig wat meerwerk dat meteen meegenomen kon worden. Erg flexibel en betrouwbaar! Zonder twijfel een aanrader!
  • Review door Joyce, Nieuwegein
    Beoordeeld op 28 mei 2012
    Muren glad maken
    Vandaag zijn de wanden gedaan, erg mooi geworden voor een prima prijs! Stucadoorsbedrijf Mahit zou ik zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vianen
    Beoordeeld op 17 mei 2012
    Glad stucen van kamer
    Zeer ervaren vakman en zeker een aanrader
  • Review door Angelique, Utrecht
    Beoordeeld op 15 mei 2012
    26,5
    Mahit heeft uitstekend werk afgeleverd. Hij kwam een keer kijken en gaf een in onze ogen een goede scherpe offerte. Tijdens de klus hebben we nog een klus erbij gevraagd te doen die hij ook goed heeft gedaan op dezelfde dag. De muren zijn strak en spiegelglad geworden. Hij heeft alles netjes achtergelaten. Wij zijn een tevreden klant en zouden bij een volgende klus hem weer benaderen om een offerte uit te brengen.
  • Review door Bart, Gouda
    Beoordeeld op 5 mei 2012
    stuken wanden
    Mahit heeft een heel goed werk opgeleverd. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden. Ik zou hem zou weer vragen om een klus voor me te doen.
  • Review door Matthijs, Utrecht
    Beoordeeld op 26 apr 2012
    Stukken 1/2 woning
    Mahit, was op korte termijn beschikbaar en was prijstechnische zeer aantrekkelijk. Voor de keuken had ik wel wat eisen mbt de dikte van het pleisterwerk, ivm de maat van de keuken. dit was millimeter werk, en dat is perfect afgeleverd! Ook heeft hij zicht zeer flexibel opgesteld omdat er op het laatste moment de gang ook mee gestuukt moest worden. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Sam, Utrecht
    Beoordeeld op 14 apr 2012
    stucen en pleisteren
    het reslutaat was goed, mahit kon op korte termijn en de prijs was laag.
  • Review door Maarten, Maarssen
    Beoordeeld op 2 apr 2012
    Stucen van overloop + slaapkamer
    Wij zijn zeer teverden met Mahit. Gister hebben wij de klus op werkspot gezet en vandaag heeft hij de klus voor ons gedaan. Hij was op tijd, heeft netjes gewerkt (alles afgeplakt en rommel weer mee genomen) en heeft een mooie gladde muur afgeleverd! Kortom zeer aan te raden.
  • Review door Bart, Utrecht
    Beoordeeld op 24 mrt 2012
    Plafond scheur wegwerken
    Netjes is de scheur in mijn plafond weggewerkt. Daarnaast kon de opdracht gelukkig snel worden afgehandeld en is alles conform afspraak gegaan.
  • Review door Rene, Utrecht
    Beoordeeld op 13 mrt 2012
    Glad afwerken van gipsplaten
    Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Mijn muren en plafonds zijn nu weer helemaal glad. Eigenlijk nog mooier dan ik van te voren had bedacht in een wat ouder huis waar niet veel meer recht is. Door de vakmanschap van Stucadoorsbedrijf Mahit woon ik straks in een 'zo goed als nieuw' huis. Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Mahit werkt snel, secuur en heeft duidelijk verstand van stukadoren! Kortom een vakman. Ik heb straks nog een kamer te doen, daarvoor ga ik zeker terug naar Stucadoorsbedrijf Mahit.