Stucadoorsbedrijf Magic

Stucadoorsbedrijf Magic beoordelingen (129)

• Review door Odijk, Dieren
    Beoordeeld op 5 jul 2011
    Stuken
    Deze vakmensen zijn heel vriendelijk en hebben perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed en ze kwamen heel betrouwbaar over. na hun scherpe aanbod konden wij hun eigenlijk niet meer weigeren, ze hebben onze klus voor een hele mooie prijs aangenomen. op de afgesproken werkdag kwamen zij stipt op tijd en gingen gelijk aan het werk. ze waren na twee dagen klaar en zijn niet te beroerd om iets langer door te gaan, bij ons gingen ze van acht uur s'ochtens tot 5 uur s'avonds door i.p.v tot 3 uur s' middags. het werk ziet er heel goed uit het zijn echt vakmensen die hun vak heel serieus nemen. vooral de afwerkingen want alles moet perfect zijn. toen wij wat aanpassingen wilden was dat ook geen probleem en werd dat gelijk opgepakt en gedaan. en de service was ook heel fijn ik kon gewoon na mijn werk bellen om de opmerkingen te melden. kort om het zijn goeie vak lui met veel verstand en goede vaardigheden wij willen jullie daarom ook heel erg bedanken voor het mooi maken van onze woning. veel groeten, Dennis Odijk en nikki Hulstijn
  • Review door Stephan, Arnhem
    Beoordeeld op 18 jun 2011
    Stuken souterrain
    Dit bedrijf had een scherpe aanbieding gedaan. Na uitnodiging en bespreking van de werkzaamheden opdracht verleend. Geen discussies over prijsopgaaf en snelle uitvoeringstermijn. Op afgesproken tijdstip kwamen de heren de werkzaamheden uitvoeren. Alles netjes afgeplakt en afgedekt zodat het nadien direct weer netjes was. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd, oneffenheden in wanden weggewerkt en ook in de hoeken en bij de plinten netjes gestukt. Harde werkers. De werkzaamheden zijn ook binnen afgesproken planning uitgevoerd. Ik ben zeer content met het resultaat en kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    stuccen van slaapkamer en gang
    3 Mannen van Magic kwamen netjes op tijd, en begonnen meteen met afplakken. Ze hebben heel netjes en snel gewerkt, de muren zien er mooi glad uit, al duurt het drogen langer dan ik had gedacht. Toen ze weggingen hebben ze al hun spullen en afval weer netjes meegenomen. De heren waren ook vriendelijk, en inderdaad Bayram spreekt niet zo goed Nederlands, maar met wat Engels en de anderen was dat geen probleem. Als we nog een keer wat willen laten doen zullen we Magic weer vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 11 jun 2011
    stuken woning
    magic heeft bij ons het hele huis gedaan zowel plafond als wand zij hebben dit zeer netjes gedaan en wij zijn zeer tevreden ook waren zij niet te beroerd om bijkomende werkzaamheden uit te voeren. zij hebben ook alles weer netjes achtergelaten. enigste (nadeel) is dat zij niet zo goed nederlands spreken maar als je communiceerd met de vrouw van magic dan komt het helemaal goed. wij zijn zeer tevreden over magic stucadoor
  • Review door D.F., Wageningen
    Beoordeeld op 9 jun 2011
    stukwerk vernieuwen
    De mensen van Magic hebben prima werk geleverd. Onze hal ziet er weer helemaal tip-top uit.

l am happy if l satisfy my customer.you were also nice to us.thanks for coffie.

Reactie geplaatst 9 jun 2011
  • Review door astrid, Bavel
    Beoordeeld op 14 mei 2011
    pleisterwerk
    Wij hebben de samenwerking met Schilder,- en Stukadoorsbedrijf Magic als zéér prettig ervaren, Bayram op de werkvloer en Linda achter de schremen ga zo door, en tot 23 mei voor de volgende klus. Frank en Astrid Vermeeren

Dank u

Reactie geplaatst 14 mei 2011
  • Review door Johan, Opheusden
    Beoordeeld op 9 mei 2011
    Stuken van de wanden in de woonkamer
    MAGIC heeft haar naam waargemaakt: binnen 4 dagen na opdracht is de klus geklaard. Strak volgens planning, snel en netjes. Zeer aardige medewerkers die ons goede tips hebben gegeven voor andere werkzaamheden die nog op de rol staan. Het resultaat is verbluffend en geen bijkomende kosten voor profielen, band etc. MAGIC kan in de toekomst meer opdrachten van ons tegemoet zien.
  • Review door Esther, Apeldoorn
    Beoordeeld op 8 mei 2011
    stucen van een lange muur en behangklaar afwerken.
    Keurig op tijd kwamen ze met zijn drieen, bespraken eerst samen hoe ze het gingen doen. Bleek achteraf nog een enorme klus, doordat de schouw die weggehaald was, nog wat gaten had, die eerst dichtgemaakt moesten worden, daarna kon er pas gestuct worden, dit is echt fantastisch gedaan, ben er erg blij mee. Wel wat jammer, dat er volgens mij vergeten was om de vloer af te dekken, was gelukkig nog de ondervloer, maar die moest ik nog wel afkrabben. Maar goed, het stucwerk is echt perfect, helemaal glad, super gedaan, mannen! Vriendelijke groet, E.Fagel uit Apeldoorn
  • Review door Honders, Almen
    Beoordeeld op 11 mrt 2011
    plafond schilderen
    Ik ben er blij mee dat ik mijn plafond heb laten schilderen door Magic. Het schilderen is goed gelukt, ze hebben zeker hun best gedaan en ik ben er zeker blij mee. Dankjewel Magic!!
    (Bewerkt op 27 apr 2011)

Graag gedaan. Onze kwaliteit is ons werk.

Reactie geplaatst 27 apr 2011