Stucadoorsbedrijf Magic

Stucadoorsbedrijf Magic beoordelingen (129)

• Review door tim, Ede
    Beoordeeld op 11 sep 2011
    stucadoor voor woonkamer en overloop + 30m2
    Ik heb dit bedrijf genomineerd voor vakman van het jaar bij werkspot. Dit zegt denk ik alles. Ga zo door en ik heb mijn vaste stucadoor gevonden.
  • Review door el, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 sep 2011
    Stukadoren / stuken woning 150 m2
    magic stukadoors hebben echt prachtwerk geleverd ze hebben bij mij de hele woning gestuct +- 150 m2 aan wanden en 30m2 aan plafonds de wanden waren er echt slecht aan toe maar nu helemaal glad! bayram en zijn collega's..bedankt!
  • Review door Bart, Venray
    Beoordeeld op 30 aug 2011
    plafonds stuken
    Prima vaklui. De medewerkers van Magic gebben mijn gehele benedenverdieping gestuct. Vriendelijke mensen en de prijs / kwaliteit is helemaal dik in orde. Deze mensen kan ik u echt aanbevelen. familie Graste

bedanks voor jullie referentie.jullie zijn geweldig familie.thanks for your coffie en koekjes

Reactie geplaatst 30 aug 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 12 aug 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 8 aug 2011
    Spachtelputs aanbrengen op wanden 1 + 2 etage
    Hebben prima werk geleverd. Zijn snel en redelijk netjes. De wanden zien er strak uit.
  • Review door Hilde, Tiel
    Beoordeeld op 5 aug 2011
    Huis stuken
    Ik wil Bayram en zijn collega's erg bedanken voor de professionele werkzaamheden die zij in ons huis hebben uitgevoerd. Zij hadden alles binnen de afgesproken tijd af. Ze hadden het hele huis gedaan in 4 dagen. Ook waren zij bereid terug te komen wanneer onze kozijnen waren geplaats. Ook hier hebben zij netjes gewerkt. Wanneer iemand opzoek is naar harde snel doorwerkende mannen is Magic-stukadoor echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
    Beoordeeld op 31 jul 2011
    muren woonkamer pleisteren
    De mannen van Magic hebben prima werk geleverd. Het enige minpunt was dat de radiatoren niet verwijderd konden worden al was dat van te voren door Bayram beloofd. Dit had te maken met stadsverwarming. De muren zien er prachtig uit. Ze gaan zorgvuldig om met vloer en meubels. Prettige en sympathieke mannen en communicatie is geen enkel probleem.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 24 jul 2011
  • Review door Dennis, Arnhem
    Beoordeeld op 8 jul 2011
    Stucen van 2 nieuwe zolder kamers
    Bayram heeft het werk netjes gedaan en opgeleverd. Na overleg is hij ook teruggekomen om nog wat extra stukken te stucen, hij had me dat al aangeraden in het begin, maar ik zag pas later dat dat inderdaad veel mooier zou worden. Dus hij denkt en kijkt in ieder geval ook mee, en is niet de beroerdste om terug te komen om wat puntjes af te maken. De prijs is wel aangepast, maar dat is dan ook niet meer dan redelijk, want er kwamen nog wat m2 bij. Voor een volgende klus schakel ik hem zeker weer in. De zolder had echt veel hoeken en lastige stukken, dus petje af voor wat hij heeft gedaan. Bedankt Bayram, en tot over een paar weken voor dat laatste stukkie :)