Stucadoorsbedrijf DMX

Stucadoorsbedrijf DMX beoordelingen (90)

• Review door HMJ, Breda
    Beoordeeld op 1 nov 2022
    Stucen: 10 m² wanden; Wc
    Super strakke muurtjes en stik gezellig!! En ook super tof dat je tussendoor even tijd vrijgemaakt hebt om de klus te komen doen!! Bedankt en tot de volgende!
  • Review door Jim, Zevenbergen
    Beoordeeld op 14 okt 2021
    Stucen: Slaapkamer(s); 26 m2 wanden; 21 m2 plafonds
    Na goedgekeurde offerte hebben ze snel werk geleverd. Ze hadden gebeld dat ze nog een gaatje hadden en wij daar in paste. Zo is alles snel en vlot verlopen.
  • Review door Djenna, Oosterhout
    Beoordeeld op 5 okt 2020
  • Review door Kim, Roosendaal
    Beoordeeld op 31 mei 2020
    Stucen: 70 m2 wanden
    Ik heb via werkspot het bedrijf DMX de woonkamer en 3 slaapkamers glad laten stucen. Daniel is zeer gedreven in zijn werk en is erg enthousiast! Samen met een collega kwam hij binnen 3 dagen alles voorstrijken, stucen en afronden. Kwaliteit/prijsverhouding is TOP! Wij zijn zeer blij met de snelheid waarmee ze deze klus geklaard hebben, de betrouwbaarheid en het houden aan afspraken, de vakkundigheid en de vriendelijkheid! Voor een volgende klus zal ik zeker DMX benaderen. Daniel succes met je bedrijf en wellicht tot in de toekomst!
  • Review door Erik, Roosendaal
    Beoordeeld op 23 apr 2019
    Stucen: 100 m2 wanden
    Daniel en Patrick hebben prachtig werk geleverd in ons oude huis. Muren waar steen strips zaten zijn nu mooi strak wit. Plafond is mooi strak. Keurig volgens afspraak gewerkt. Er was wat meer werk bijgekomen dan we in eerste instantie hadden besproken. Maar met wat app verkeer heen en weer was het allemaal geen probleem. Kosten gingen uiteraard omhoog. Maar met de prijs is niks mis! Goed werk word er geleverd door de 2 vrolijke mannen. Wij hebben onze woonkamer, keuken en de hal beneden en boven laten doen en zijn super tevreden!
  • Review door Alla, Breda
    Beoordeeld op 14 mrt 2019
    Stucen: 21 m2 wanden
    Ik ben honderd procent tevreden! Prompte reactie, scherpe prijs, goed en snel werk, alles netjes opgeruimd. Ik raad deze vakman natuurlijk aan!