Review door Gerald, BredaGerald, BredaBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 jul 2025Badkamer stucen en vloer uitvlakken
Review door Patrick, RucphenPatrick, RucphenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 apr 2025Stucwerk binnen: 25 m² wanden; Kantoor
Review door natascha, Langewegnatascha, LangewegBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 feb 2025Stucwerk binnen: Slaapkamer(s)Daniel reageerde snel op mijn advertentie en kon vrijwel onmiddellijk beginnen aan het glad maken van mijn muren. Er is netjes gewerkt en de muren zijn strak afgeleverd. Ook waren de mannen ruim op tijd aanwezig volgens afspraak.
Review door Jolanda, DongenJolanda, DongenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 7 jun 2024Stucen: 30 m² wanden; 15 m² plafonds; KeukenKomt afspraken na en denkt mee. Prima werk afgeleverd zover ik het kan beoordelen. Vriendelijk personeel, harde werkers.(Bewerkt op 3 jul 2024)
Review door Jochem, DorstJochem, DorstBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 apr 2024Stucen: 15 m² wanden; 3 m² plafonds; BadkamerHelder duidelijk, volgens afspraak en prima werk geleverd. Dik tevreden.
Review door Werkspot-gebruiker uit FijnaartWerkspot-gebruiker uit FijnaartBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 31 jul 2023Stucen: 19 m² wanden; 13 m² plafonds; KeukenVakmensen die meedenken in het hele proces. Echt een aanrader!
Review door Martin, Etten-LeurMartin, Etten-LeurBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 3 apr 2023Stucen: 15 m² wanden; 6 m² plafonds; KeukenSnelle service, houdt zicht aan de afspraken en het strak sctucwerk afgeleverd. Zou hem zo weer inhuren voor eventuele andere stucadoors klussen
Review door Petra, Etten-LeurPetra, Etten-LeurBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 21 mrt 2023Stucen: 16 m² wanden; KeukenGoede communicatie, duidelijke afspraken, snel beschikbaar, flexibel. Mooi werk afgeleverd.
Review door Marc, Etten-LeurMarc, Etten-LeurBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 feb 2023Stucen: 12 m² wanden; 4 m² plafonds; Slaapkamer(s)Snel en strak. Super werk afgeleverd
Review door Gerard, BredaGerard, BredaBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 2 nov 2022Stucen: 25 m² wanden; 50 m² plafonds; Aanbouw met slaapkamer, badka...Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het stucwerk wat door DMX is geleverd. Zij zijn alle afspraken correct nagekomen.