Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria

Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria beoordelingen (120)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 30 mei 2010

Schilderen houtwerk buitenzijde huis

Prima vakmensen die hard werken en erg gericht zijn op tevreden klanten. Absoluut aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 10 mei 2010

Onderkant van dak opnieuw schilderen

afspraken nagekomen en zeer netjes gewerkt
    Beoordeeld op 5 mei 2010

Per direct: buitenschilderwerk Utrecht

Morteza heeft veel ervaring en stuurt zijn mensen goed aan. We konden goed met hem communiceren en hij was de enige schilder die wist dat er in Utrecht een vergunning nodig is voor buitenschilderwerk aan voorkant (indien steiger op openbare stoep is geplaatst). Verder leuke verhalen over vroeger. Zeer gezellige ploeg om een week over de vloer te hebben.
    Beoordeeld op 23 apr 2010

Plafond en trap schilderen, Amsterdam

Onze trap, balkenplafond en kozijnen zijn erg mooi geworden. Morteza en zijn mannen werken snel, grondig en zijn zeer betrouwbaar. Ik zou Morteza zeker voor een volgende klus weer inschakelen.

ik ben super tevreden

Reactie geplaatst 23 apr 2010
    Beoordeeld op 22 apr 2010

Buitenschilderwerk voor en achterzijde

Wij hebben niets anders dan zeer goede ervaringen Met Aria schilders. De klus is sneller dan de beloofde tijd geklaard en met uitermate groot professionaliteit. Aria schilders doen er alles aan om vakkundig werk te leveren, zijn niet snel tevreden en zorgen ervoor dat alles netjes achter wordt gelaten. Wij zijn erg tevreden over het door hun gedane schilderwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 5 apr 2010

Woonkamer en trap schilderwerg

Morteza heeft in ons huis de trappen en de woonkamer geschilderd. Werk is netjes uitgevoerd en gedurende de werkzaamheden hebben wij geen enkele last van het werk gehad. Hij en zijn mensen zijn prettig om in huis te hebben. Prijs is netjes.
    Beoordeeld op 4 apr 2010

Schilderwerk Amsterdam Oost

Uistekend binnen schilderwerk. Vakman is erg flexibel in de planning. Heeft achteraf (nadat betaald was) nog de puntjes op de i gezet en de kleinigheden opgelost. Vakman heeft ons een paar potjes verf meegegeven opdat wij zelf later nog wat reparaties konden maken (van schade die we zelf veroorzaakten). Kost niks, maa wel een uitstekende service! Offerte was niet altijd even duidelijk, maar dat is op te lossen door met de offerte in de hand nog eenmaal gezamenlijk het werk door te nemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 26 mrt 2010

Schilderen van al het binnenhoutwerk in woning, Heemstede

De heer Morteza heeft uitstekend werk geleverd in onze woning! Een uiterst vakbekwaam persoon met een hoge mate van perfectie die zelf niet eerder stopt voordat het werk naar zijn standaard is uitgevoerd. Hierbij legt de heer Morteza de lat hoog. De woning ziet er van binnen weer fantastisch uit en mede daardoor laten wij ons buitenwerk ook door de heer Morteza uitvoeren.
    Beoordeeld op 27 dec 2009

Trap

Morteza en crew hebben onze 3 binnen huis trappen geverft en we zijn erg tevereden. Het is snel en goed gedaan. De afhandeling van de klus is zeer fijn verlopen.Doormiddel van post-its hebben we aanmerkingen op het schilderwerk geleverd en de volgende dag is dit allemaal opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 7 dec 2009

Schilderen woning

Morteza is een zeer harde werker en in staat gebleken om in drie weken tijd ons hele huis te schilderen. Vooral in prijs een echte uitblinker. En gezellig om in huis te hebben.