Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria

Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria beoordelingen (120)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 19 dec 2010

Buitenkant woning Wassenaar

Schilderwerk is goed, klantenservice minder.
  • Review door Louis Collignon, Amstelveen
    Beoordeeld op 1 dec 2010

Woonkamer/keuken muren en plafond witten

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 23 okt 2010

Schilderen van muren, kozijnen en witten plafond.

Aria schilders heeft begin september ons huis in Utrecht geverfd. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Morteza is plezierig in de omgang en erg flexibel. Tijdens de opdracht hebben we onze wensen een paar keer gewijzigd en dit was geen enkel probleem. De aan het eind toegevoegde binnendeuren zijn echt prachtig geworden!. Kortom vakwerk. Marcel
  • Review door Koos, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 okt 2010

schilderen voor Koos

Prima kwaliteit opgeleverd. Communicatie ging soms wat stroef door gebrekkig Nederlands. Afspraken niet altijd nagekomen.
  • Review door Remas, Amstelveen
    Beoordeeld op 4 okt 2010

binnen en buitenschilderwerk

Wat een prima vakmensen. Alles in twee weken gedaan, zowel binnen als buiten. En zeer prettig in de omgang en niet te beroerd om nog even terug te komen. Geweldig. Wij zijn zeer tevreden.
    Beoordeeld op 28 aug 2010

Buitenschilderwerk hoekhuis jaren 30 woning

Morteza heeft echt verstand van schilderwerk, heeft zelfs een apparaatje waarmee hij kan meten hoe vochtig het hout of de muur is, zodat hij kan aangeven of er lekkage is of dat iets nog verder moet drogen voordat het geschilderd wordt. Hij heeft met 5 man ons huis in anderhalve week geschilderd, goede Sigma verf onverdund als aflaklaag gebruikt, op sommige plaatsen zelfs 2 aflaklagen. De voordeur is prachtig glimmend donkerbruin transparant gelakt. Hij wil graag goede kwaliteit leveren en doet ongevraagd extra dingen om het er goed uit te laten zien. Hij geeft precies aan op welke stukken hij 5 jaar garantie geeft, en waar minder omdat de ondergrond niet goed is. Er zijn wel wat verfspetters en afkrabrommel op plaatsen terechtgekomen waar ik dat liever niet had, maar hij heeft zijn best gedaan het op te ruimen en de goede kwaliteit van het schilderwerk maakt het ruimschoots goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 3 aug 2010

binnenwerk schilderen 3 slaapkmr. 1 woonkamer i keuken 1 gang

Betrouwbare vakman, met wie je goed afspraken kan maken en er zich ook aan houd! Heeft vooral het houtwerk goed gedaan. Hij heeft een goede kijk op het uitzoeken van de kleur. Hij is een gedreven vakman! En is erg prettig om mee samen te werken!
    Beoordeeld op 3 aug 2010

Schilderen geheel appartement: 2 verdiepingen plus trappenhuis

Hier en daar wat misverstanden door gebrekkige communicatie, maar we zijn heel tevreden over het resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 6 jun 2010

binnen plafond witten, buiten kozijnen schuren en schilderen

De heer Morteza Tehrani heeft de klus goed gedaan, alles keurig achter gelaten, schoon en netjes zeer prettige mensen om mee om te gaan. Hij houdt zich goed aan de afspraken en ook binnen het budget.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 1 jun 2010

Buitenschilderwerk woning en garage/schuur

Uitstekende vaklui, houden zich aan de afspraken en geplande tijd. Flexibele zakelijke opstelling. Vriendelijk en hardwerkend personeel en eigenaar. Werken, rekening houdend met de weersomstandigheden, zonder problemen langer door om werk af te krijgen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.