Ik vind het een geweldig bedrijf. Marcel denkt ontzettend mee over de mogelijkheden. Hij zag meteen dat we starters zijn en geen onbeperkt budget hebben, en kwam toen meteen met de optie om ipv alles te laten stucen, alles te laten spackspuiten, omdat dat goedkoper is en tijd scheelt. We zijn heel blij dat hij met deze optie is gekomen, want we vinden het eindresultaat ontzettend mooi.
Het repareren van muren wat van tevoren is gedaan, is ook heel mooi uitgevoerd. Wat me opviel was dat de medewerkers die hier zijn geweest allemaal erg gedreven zijn om goed en mooi werk af te leveren, ze wilden het allemaal zo mooi mogelijk hebben.
De flexibiliteit is ook geweldig, ze spuiten ons huis in fases, en elke keer als we weer toe zijn aan een nieuw gedeelte kan ik Marcel bellen, en binnen een paar dagen staan ze op de stoep. Het is ook heel fijn dat Marcel vaak na een werkdag nog even opbelt om te vragen of ik er tevreden mee ben en hoe alles is gegaan, heel betrokken.
Enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is dat het afplakken niet overal even strak was, zo zit er ook verf op ramen, deuren, kozijnen, radiatoren en vloeren. Gelukkig is het redelijk makkelijk met water te verwijderen, dus het is geen ramp.
Al met al een topbedrijf!