Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Esther, Breda
    Beoordeeld op 9 nov 2011

Stucwerk grotendeels gehele woning

Marcel en zijn mannen hebben binnen 1 week tijd onze gehele woning gestuct. Ze hebben super mooi en strak gewerkt en we zijn erg tevreden over het resultaat. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!

Dank u voor de reactie was gezellig werken bij jullie. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Made
    Beoordeeld op 7 nov 2011

Glad maken wanden nieuwbouwwoning!

Dank u voor het mooie cijfer,jammer dat er geen reactie bij is geplaatst. Mvg Marcel

• Review door Ronald, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 1 nov 2011

Glad stucen wanden + plafond (strak)

De mannen van EMKADRECHT hebben fantastisch werk geleverd, de plafonds en wanden zijn prachtig glad gestuukt. Duidelijk ervaren mensen die goed worden aangestuurd. Communicatie met Marcel is erg prettig verlopen: goed bereikbaar, vriendelijk en heldere afspraken. Fijn dat ze flexibel waren (hebben op zaterdag de klus afgemaakt) zodat wij goed konden afstemmen met andere werkzaamheden door andere partijen. Wanneer de rest van het huis gestuukt moet worden en we de plafonds gaan laten spuiten zullen we zeker EMKADRECHT weer bellen.

Dank u voor alle complimenten. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 30 okt 2011

Stuken nieuwbouw appartement in Breda

Dezelfde dag na ontvangst van de sleutel van ons nieuwbouw appartement is EMKADRECHT Stuc- en Spuitbedrijf aan de slag gegaan. de volgende dag was 150m2 gestukt in topkwaliteit! Vooruitdenken, Flexibitieit en scherpe prijs en vakmanschap maakt dit project tot een succes. Bedankt Marcel!
    (Bewerkt op 7 nov 2011)

Dank u wel en veel plezier in uw nieuwe woning. Mvg Marcel

• Review door John, Wageningen
    Beoordeeld op 30 okt 2011

Spackspuiten (all in prijs)

Emkadrecht heeft ons huis gespacked. Een aantal weken van te voren afgesproken welke dagen hij zou komen. Op de dag ervoor heeft Marcel mij gebeld over het tijdstip. Qua afspraken heeft hij mij goed op de hoogte gehouden en is hij ze ook nagekomen. 's Ochtends heeft hij mij voor de zekerheid gevraagd of we echt RAL 9010 wilde hebben. Dit hebben we toch maar veranderd. Geen probleem voor Marcel. Daardoor moest hij niet 2x maar 3x naar ons toe komen. Flexibiliteit was zeer goed. Ons nieuwbouwhuis was helaas niet goed afgewerkt. De stucadoor heeft de onderkant van de muren zeer slordig gedaan. Daar heb ik zelf geen verstand van, maar hierdoor ziet het spackwerk er aan de onderkant wat slechter uit. Door een hoge plint te gebruiken zal dit niet meer zichtbaar zijn. Wellicht is het daarom toch handig als er iemand van Emkadrecht eerst van te voren gaat kijken wat er allemaal moet gebeuren om alles netjes te krijgen. Aan de andere kant, Marcel heeft aangeboden om later een keertje langs te komen om eventuele lichte plekken bij te werken. Echt top natuurlijk.
    (Bewerkt op 7 nov 2011)

Dank voor uw reactie en beoordeling,als er iets iets kunt u mij altijd even bellen. Mvg Marcel

• Review door Willem, Den Haag
    Beoordeeld op 28 okt 2011

Spackspuiten 15 m2 plafond na lekkage in Rotterdam

Dank u wel. Mvg Marcel

• Review door J., Oosterhout
    Beoordeeld op 27 okt 2011

Latex spuiten op spachtelputz compleet huis

Zeer klantvriendelijk en vooral een snelle en goede service. De paar kleine tegenvallers door mijzelf zijn op een keurige wijze ingevuld door de aannemer, mijn complimenten daarvoor. Bij een volgende klus zal ik deze aannemer zeker weer inschakelen! Een aanbeveling mijner zijds!
    (Bewerkt op 9 nov 2011)

Dank voor de reactie en veel plezier in uw woning. Mvg Marcel

• Review door LCAM, Kruisland
    Beoordeeld op 24 okt 2011

Spagtelputz aanbrengen

Emkadrecht reageerde snel en stond snel klaar om de opdracht uit te voeren. Ook is de opdracht netjes uitgevoerd. Jammer alleen dat ineens de prijs verhoogd werd, terwijl deze al vast lag. Uiteindelijk is het wel opgelost, maar het contact verliep hierdoor wat moeizaam. Update: De reactie van vakman geeft aan dat de trap afgedekt moest worden. Het betrof echter het spagtelputzen in de woonkamer. Werknemers zijn nooit op de trap geweest!
    (Bewerkt op 9 nov 2011)

Dank voor uw reactie en fijn dat u tevreden bent. We namen de opdracht aan en nergens werd gesproken over een volledig gestofferde trap,om deze geheel netjes en schoon te houden gaat daar wel een hoop tijd inzitten. Gelukkig zijn we er toch uitgekomen samen. Mvg Marcel

• Review door Edwin, Steenbergen
    Beoordeeld op 23 okt 2011

Spagtelputz (fijne korrel), Steenbergen NB

Marcel Kardinaal en zijn mannen hebben uitstekend werk geleverd binnen de afgesproken tijd en keurig afgewerkt. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Dank u wel en veel plezier ermee. Mvg Marcel

• Review door Van Doorn, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 okt 2011

Spackspuiten van muren en plafonds

Ik heb alle muren laten spackspuiten. Ik ben heel tevreden over Marcel en zijn mannen! Hij heeft goed werk afgeleverd, komt zijn afspraken na, werkt netjes en niet onbelangrijk een goede prijs. Er kwam onverwachts nicotine door het spack heen, maar daarvoor had hij ook de gouden tip! Ik zal hem zeker aanbevelen en in de toekomst weer contacten. Bedankt Marcel!