Ruim twee jaar geleden hebben we ons huis laten spuiten door deze heren. Toen waren we tevreden met het resultaat (al was alles niet goed afgeplakt en moesten we nog flink poetsen achteraf, maar dat terzijde). Nu wilden we ons huis op enkele plekken op nieuw laten spuiten en de scheuren wegwerken (nieuwbouw huis, zijn nu wat scheuren ontstaan). Na telefonisch contact gehad te hebben met Marcel is hij langsgekomen om alles te bekijken. Later weer telefonisch contact gehad om de prijs af te spreken en een afspraak te maken. Op 12 september zou hij komen. Wij 's ochtends vroeg heel ons huis leeggehaald, krijgen we een appje dat hij ziek is en niet komt (geen excuses of een nieuwe afspraak oid). Na 4 dagen weer contact gekregen met Marcel en een afspraak gemaakt op de 19e. Wij weer heel ons huis leeggehaald en wat blijkt... Marcel komt zonder bericht gewoon NIET opdagen. Reageert niet meer op belletjes, voicemails, appjes...... Zeer teleurstellend. Dit valt me echt ontzettend tegen van hem. Het vertrouwen is volledig weg. Wij hebben hem nog wel aangeraden bij mijn zus die een nieuw appartement heeft en bij kennissen, maar een aanbeveling krijgt hij van ons niet meer. Heel jammer.