Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Jo, Breda
    Beoordeeld op 22 sep 2012

plafond stuken

(Bewerkt op 13 okt 2012)

Dank u voor de beoordeling. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 13 okt 2012
  • Review door Dennis, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 20 sep 2012

Stucen/ Latex spuiten én spack spuiten

In twee en halve dag hebben Marcel en Frankie (en 1 dag Roy) onze nieuwbouwwoning op de begane vloer saus klaar gemaakt + latex gespoten en de 1e verdieping geheel spack gespoten. Echt vakwerk geleverd door deze mannen. Gezellig gasten die met je meedenken en je waarschuwen als de (door ons) gekozen kleur te donker is ;-) Marcel komt ná de verhuizing nog een keer terug om eventule beschadigingen te herstellen, waar zie je dat nog?! in één woord: TOP! *****Update***** Marcel komt na de verhuizing (ook na vele telefoontjes, sms'en waarin hij telkens toezegt WEL langs te komen) dus NIET langs. Ook laat hij niets meer van zich horen...... De tijdens de werkzaamheden onstane oneffenheden/ schoonheidsfoutjes, waarvan ik dus dacht dat deze tijdens zijn laatste bezoek verholpen zouden worden, blijven nu dus helaas zitten.
  • Review door Bernadette, Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 sep 2012

Stuken nieuwbouwhuis

Emkadrecht hebben ons nieuwbouwhuis circa 180 m2 glad gestuct. Zeer tevreden, en super blij met de gladde wanden, fijne mensen om mee samen te werken! Marcel, super bedankt voor de mooie wanden... We zullen elkaar zeker vaker zien want nog meer mensen van het nieuwbouw project in Zoetermeer hebben jou al ingehuurd, top!
  • Review door David, Breda
    Beoordeeld op 16 sep 2012

Huis stuken (280 m2)

Marcel, Frenky en Roy hebben goed werk geleverd bij het sausklaar stucwerk dat ze hebben opgespoten in onze nieuwbouw woning. Prof. vaklui die hun vak verstaan. Met de klus zijn ze eerder dan gepand gestart en ze waren snel klaar.
  • Review door Ruud, Ridderkerk
    Beoordeeld op 13 sep 2012

spac spuiten

Zeer netjes gespoten en zeker een aanrader.
  • Review door Ahmid, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 sep 2012

Spoed schilderwerk nieuwbouw

Beste stuc en spuitbedrijf ooit. Marcel heeft op donderdag gebeld dat hij de zaterdag zou zorgen dat alles klaar zou zijn. Zaterdag half 8 stond ie er al en half 12 belde hij dat het klaar was. Ziet er prachtig uit. Erg netjes alles was weer opgeruim. Ben meer dan tevreden Marcel en zijn collega waren erg aardig. Hiervoor hadden we iemand anders geregeld en die heeft de boel een beetje belazerd. Zat dus weer te twijfelen over dit bedrijf maar nee dat was nergens voor nodig donderdag gesproken vrijdag heeft ie nog even gebeld zaterdag stond is der en zaterdag avond nog ff een check bericht of ik nog tevreden ben. Zoo hoort het dus buitengewoon meer dan tevreden. Mijn dank is groot....ECHTE AANRADER
  • Review door M.R., Zwijndrecht
    Beoordeeld op 27 aug 2012

Spoedklus plafond stuken in de week van 13 augustus.

Op zaterdag de opdracht geplaatst, op maandag direct aanwezig. Het plafond bleek eerst geïmpregneerd te moeten worden, maar dit werd binnen de prijs opgelost. Op dinsdag is vervolgens de klus geklaard. Het resultaat ziet er uitstekend uit en bovendien vijf jaar garantie.
  • Review door Loes, Geldrop
    Beoordeeld op 23 aug 2012

Stukadoor met spoed gezocht

Marcel heeft met zijn medewerkers ons gehele huis gestukt en spackgespoten. Het resultaat is uitmuntend. In een relatief korte tijd en voor een zeer scherpe prijs hebben zij deze klus tot in perfectie geklaard. Vooraf heeft Marcel de klus (vrijblijvend) bekeken waarna hij een all-in prijs heeft voorgesteld waarmee wij direct akkoord gingen. Duidelijk, een vaste prijs waR geen kosten bijkomen. Het contact met Marcel hebben wij als prettig ervaren; Marcel heeft ons regelmatig geïnformeerd over de gang van zaken. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de tot stand koming hier van. Wij kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijen
    Beoordeeld op 23 aug 2012

Spackspuiten wanden nieuwbouw appartement

Snelle afwikkeling. Reactie per telefoon snel en direct afspraken gemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en het spuitwerk kon op verzoek al een paar dagen eerder uitgevoerd worden. Alles goed afgeplakt en bij vertrek uitstekend schoongemaakt. Niets op aan te merken. Een aanrader! Hartelijk dank!
  • Review door Jeroen, Middelburg
    Beoordeeld op 12 aug 2012

Binnenmuren sauzen

Afspraak is afspraak. Prettig samenwerken, voor, tijdens en na de klus. Belt netjes dag voor de klus, is op tijd, en belt voor nazorg. Helemaal perfect. Hier kunnen andere een voorbeeld aan nemen. Resultaat en klantgericht, dat is Emkadrecht.