Stark Deuren B.V.

Stark Deuren B.V. beoordelingen (32)

• Review door Yvette
    Beoordeeld op 13 aug 2021

Openslaande deuren geplaatst

Wij zijn na lang zoeken terecht gekomen bij Stark. Nadat wij op een zaterdag langs zijn geweest in hun timmerfabriek en een zeer prettig gesprek te hebben gehad hebben wij besloten met dit bedrijf in zee te gaan. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad! Alles werd perfect doorgesproken en 1,5 week later is een timmerman van Stark bij ons komen inmeten en gaf ons aan waar wij op moesten letten op t moment dat hun kwamen plaatsen en gaf ons ook wat goede adviezen wat wij konden doen zodat het allemaal vlekkeloos zou verlopen. Uiteindelijk is bij ons vorige week de nieuwe achterpui geplaatst en wij zijn meer dan tevreden! Wij danken alle jongens van Stark voor het mooie werk en het meedenken met onze wensen!
    (Bewerkt op 16 aug 2021)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 27 jul 2021
    Binnendeuren: 1 deur; Buitendeur, voorzijde
    1 reactie, geen verdere stappen ergens anders geslagd voor de klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 4 mei 2021
    Garage deur: Handmatige opening; Vervangen
    Helaas hebben we na het aangeven van interesse geen contact meer kunnen krijgen met deze vakman. Wel jammer want de recensies waren goed en eerste contact was ook prima.
    (Bewerkt op 12 jul 2021)

Beste, wanneer heb ik contact met u gehad? Wij willen de opdrachten uiteraard graag uitvoeren.

Reactie geplaatst 12 jul 2021
  • Review door Johan, Ede
    Beoordeeld op 22 mrt 2021
    Raamkozijnen: 10 kozijnen; Openslaande raamkozijnen
    Fa Stark is niet op de afspraak om over de klus te praten komen opdagen. Goede reclame
    (Bewerkt op 25 mrt 2021)

Beste Brouwers, Jammer van deze reactie! Niet helemaal eerlijk. Mvg Kees van veen

Reactie geplaatst 25 mrt 2021
  • Review door Bert, Naarden
    Beoordeeld op 20 mrt 2021
    Tuindeuren: 2 deuren; Aanschaf van de deur, Installeren, Verwijder...
    Buitengewoon! Communicatie uitstekend. Zeer vriendelijke en behulpzame aanpak. Afspraken worden prima nagekomen en werkzaamheden zijn uiterst netjes en tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Wij hebben de samenwerking met Start als bijzonder ervaren. Hieraan wil ik extra toevoegen dat de medewerker/monteur zeer netjes correct en vriendelijk de klussen van vervanging van onze tuindeuren en onze voordeur heeft uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. Ik beveel Start van harte aan. Chappeau!
  • Review door ingmar, Utrecht
    Beoordeeld op 18 mrt 2021
    Tuindeuren: 2 deuren; Aanschaf van de deur, Installeren, Verwijder...
    Perfect uitgevoerde klus, nml tuindeuren plaatsen op een plek waar muur en raam was. Vriendelijke klussers met verstand van zaken. Ze kwamen met heel goed advies over de afwerking waarvoor nog een stukje muur weggehaald moest worden. Dit leverde nog wat extra werk op, maar was geen probleem. Alles is gedaan volgens afspraken en voor een hele goede prijs: aanrader !
  • Review door Vincent, Leusden
    Beoordeeld op 25 jan 2021
    Tuindeuren: 2 deuren; Twee Bestaande gaten groter maken, twee latij...
    In het begin waren wij sceptisch over het plaatsen van een klus via werkspot. "Je weet tenslotte niet wat je in huis haalt.' Toch gedaan en bijna direct werd er gereageerd door StarkTotaal B.V. Omdat StarkTotaal de eerste was die ons vriendelijk benaderde, hebben wij in dezelfde week nog een afspraak kunnen maken. 'Het was een fijn gesprek!' Totaal niet opdringen van de klus, maar juist komen met ideeën, wat de prijs juist naar beneden bracht. Dit, samen met het 'juiste gevoel' de levertermijn, samen met de bereikbaarheid hebben wij besloten om met hen in zee te gaan. Wij hebben twee openslaande deuren met zijramen laten plaatsen en precies hoe de onderlinge communicatie was, heeft StarkTotaal de klus afgerond, namelijk professioneel, snel, vaardig en daadkrachtig! Het was een moeilijke klus, maar wij zijn nog steeds beduusd van het resultaat. Werkelijk prachtig! Wij hebben besloten om de rest van de kozijnen ook onder te brengen bij StarkTotaal. Prijs/kwaliteit is top! Bedankt!
  • Review door Joris, Batenburg
    Beoordeeld op 24 jan 2021
    Tuindeuren: 2 deuren; Aanschaf van de deur, Installeren
    Alles prima geregeld. Goede communicatie, alles netjes opgeleverd en binnen de afgesproken tijd. Ook een nieuwe opdracht gaat richting Stark Deuren.

Beste heer Coenders, Hartelijk dank voor de mooie revieuw en hopelijk tot de volgende mooie klus. Mvg Kees van Veen Starktotaal

Reactie geplaatst 24 jan 2021