Stark Deuren B.V.

Stark Deuren B.V. beoordelingen (32)

• Review door Can, Oss
    Beoordeeld op 10 feb 2024
    Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren
    Wel bellen en appen maar geen verdere stappen ondernomen. Jammer, kloppen die recensies toch
    (Bewerkt op 14 feb 2024)

Beste heer, Onze collega heeft op vrijdag om 16:37 een offerte naar u toegestuurd. Op zondag ontvangen wij deze negatieve reactie omdat er niet wordt gereageerd op zaterdag, wiju zijn een bedrijf dat de gehele week bereikbaar is maar onze collega heeft ook weekend. Met vriendelijke Groet, Kees van Veen Starktotaal

Reactie geplaatst 14 feb 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 3 apr 2022
    Garage deur: Handmatige opening; Vervangen
    Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Monteur werd geconfronteerd met diverse tegenslagen, maar heeft de klus desondanks uitgevoerd alsof het zijn eigen huis was en is tot laat doorgegaan. Communicatie zou wel ietsje beter kunnen. Denk dat After Sales wat extra aandacht verdient. Maar al met al een aanrader!
  • Review door S, Best
    Beoordeeld op 12 okt 2021
    Tuindeuren: 1 deur; Aanschaf van de deur, Installeren, Verwijder de...
    Helaas geen goede ervaring met Stark. Op werkspot waren ze de enige die wél een serieuze reactie gaven waarop ik ze uitkoos. Helaas komt op de dag van inmeet afspraak niemand opdagen. Dit ondanks ik dezelfde ochtend dubbel checkte of de afspraak doorging. Na anderhalf uur gebeld waar ze bleven. Medewerker belooft mij terug te bellen nadat hij heeft uitgezocht waar de monteur blijft. Geen reactie. Na vragen om een reactie stelt hij voor maandag of dinsdag dan langs te komen. Heel de zaterdag weg. Wij stellen maandag voor. Geen reactie. Vragen om een reactie.. Geen reactie. Berichten zijn wél gelezen. Prima als iets misloopt of niet door kan gaan maar niet communiceren en klanten aan het lijntje houden. Niet tof. Op zoek naar een ander.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delfgauw
    Beoordeeld op 14 sep 2021
    Raamkozijnen: Garagedeur
    Na het eerste gesprek met de vertegenwoordiger had ik er een goed gevoel over. De communicatie was een punt waar Stark deuren niet goed om bekend staat. Het tegendeel is bewezen communicatie goed en snel. De garagedeuren geleverd precies wat wij wilden volgens afspraak Bedankt
  • Review door Etienne van der Veer
    Beoordeeld op 14 aug 2021

Plaatsen schuifpui en twee draaikiep ramen

Fijn bedrijf met echte vakmensen. Vooraf zijn 2 medewerkers van het bedrijf komen inmeten en 4 weken later is alles netjes geplaatst. Absolute aanrader.
    (Bewerkt op 16 aug 2021)