Spack- en Stucadoorsbedrijf Wattout

Spack- en Stucadoorsbedrijf Wattout beoordelingen (96)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 10 dec 2009
    glad pleisterwerk woonkamer en keuken
    Meneer Wattout is snel en goed. Hij verstaat zijn vak en denkt heel goed mee. Heeft ook goede adviezen. We zijn tevreden met de gladde muren van onze woonkamer en keuken
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 25 nov 2009
    sausen plafond woonkamer ( 48 m2 )
    Kun je gerust inhuren, werkt netjes en geheel volgens afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 14 nov 2009
    hele woning spacken
    Prijs viel hoger uit dan van te voren was afgesproken. Dhr Wattout had zich verkeken op de hoeveelheid m2 en afplakwerk. Resultaat is goed en netjes geworden. Erg plezierig dat Dhr Wattout eerder kon komen en volgens afspraak alles netjes afgewerkt heeft.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 23 sep 2009
    Spacken plafonds en trapgat
    Echt een vakman, een heel perfectionistisch man. Hij komt nog een keer terug om de laatste stukjes te spacken. Totaalbedrag is nogal hoger geworden omdat ik ook alle muren door hem heb laten stucken en spacken. Heel veel werk voor een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 8 aug 2009
    Schilderen muren kamer
    Mijn ervaring met de heer Sarmad Wattout is zeer positief. Wattout kwam zelf met het voorstel de muren te gaan spackspuiten i.p.v. te sauzen. Zelf had ik niet over deze mogelijkheid nagedacht, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. De muren en het plafond zijn nu één geheel, wat de kamer een rustige uitstraling geeft. Alles werd eerst goed voorbehandeld en afgeplakt, dus het ziet er keurig uit. Bovendien is Wattout ook nog eens een prettig persoon in de omgang, dus mocht ik ooit weer een dergelijke klus hebben, dan zal ik zeker een beroep op hem doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 6 jul 2009
    Studeerkamer stuccen en sierpleisteren
    Goed en goedkoop! Werkt netjes en verstaat zijn vak. Is een echte aanrader!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidhorn
    Beoordeeld op 29 jun 2009
    nieuwbouw woning
    Deze man is een vakman, is keurig in zijn werk en omgang, weet waar hij over praat. Geen rommel achter gelaten, een tien met een griffel. Komt zijn afspraak na.(heel belangrijk) Als U een Stucadoor of spack/spuiter nodig heeft, dan is dit het juiste adfres. Het werk is zichtbaar op www.palstrazelfbouw.@.home.nl
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 13 apr 2009
    Bijkeuken spacen +/- 35 m2
    Ik heb nu voor de tweede keer Wattout laten komen voor uitvlak- en spacwerk. Ik kan niet anders zeggen dan perfect uitgevoerd, zeer accuraat en vlot gedaan! Het resultaat is prachtig en ik zal hem de volgende keer zeker weer vragen!