Spack- en Stucadoorsbedrijf Wattout

Spack- en Stucadoorsbedrijf Wattout beoordelingen (96)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bovensmilde
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Schilderen en stucken
    Stucken, spacken en latex verven is perfekt uitgevoerd incl. netjes afplakken, opruimen, etc. Aflakken met hoogglans verf van houten delen had strakker gekund (druipers) maar het zit goed in de verf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Winsum
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Waterdicht stucwerk badkamer
    De heer Wattout belde dat hij later zou komen omdat hij problemen met zijn auto had. Dat kan iedereen overkomen natuurlijk, maar het werk dat hij daarna opleverde zag eruit alsof hij de verloren tijd in had willen halen. Het gaas was zichtbaar op de gipsplaten. De gipswand was niet volledig gestuct, alleen de randjes dichtgesmeerd, etc. Dhr. Wattout is nog een keer langs geweest om het te herstellen. Daarna was het werk aanzienlijk beter, maar waren op de schuine wanden allerlei bobbels ontstaan. Daar hebben wij vervolgens nog een dag op lopen schuren voordat het geverfd kon worden. Al met al geen positieve ervaring.
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    Keukenmuren stuccen
    Bij het vooraf bekijken van de opdracht door Wattout gaf hij aan dat het meer werk was dan verwacht. Daarnaast wilde hij het plafond ook wel meenemen. De nieuwe prijs lag fors hoger dan het bod op werkspot, maar de referenties waren zo goed dat ik er mee heb ingestemd. Ondanks de goede referenties was ik minder tevreden. De redenen: * Scheuren zichtbaar na het opdrogen van het stucwerk; * Het gaas van de hoekprofielen blijft zichtbaar door het stucwerk heen; * Schroefgaten van het plafond niet allemaal weggewerkt; * Puinhoop na afloop, waarbij de stuc zelfs op de ramen zat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Paterswolde
    Beoordeeld op 22 apr 2010
    Spacken huis
    Wij zijn zeer tevreden over het spackwerk in ons huis
    Beoordeeld op 7 apr 2010
    Huis verven
    Prima kerel, goed werk!
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    Beoordeeld op 22 feb 2010
    Spacken plafond & sierpleister muren
    Dhr. Wattout heeft een mooie offerte gedaan en het werk goed uitgevoerd. Al met al tevreden over het spackwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Grou
    Beoordeeld op 19 feb 2010
    spackwerk
    Wattout heeft bij ons eerst alles opgemeten en vervolgens met ons doorgenomen. Geen verrassingen achteraf. Perfect uitgevoerd, zeer flexibel en denkt goed mee. Zeer betrouwbaar en zeker aan te raden!
    Beoordeeld op 10 dec 2009
    spacwerk
    Goed telefonisch overleg kunnen hebben. Correcte prijs/ kwaliteit afspraak. Ik ben zeer tevreden over deze vakman