Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Verleden jaar eind augustus is het houten boeiboord van onze woning door dit bedrijf geschuurd en geschilderd voor 822,- euro. Het was niet goedkoop maar het leek prima verlopen te zijn en ik was tevreden over de schilder en het eindresultaat. Krap 1 jaar later ben ik niet meer tevreden, want de verf en plamuur laat los op tal van delen. Zie bijgevoegde foto's van het buitenschilderwerk wat door het bedrijf is verricht. Volgens de offerte zou het verweerde hout worden verwijderd en bijgewerkt, maar dat is kennelijk niet goed uitgevoerd. Gevolg is dat plamuur en verf niet blijven zitten en loskomen. Op zich lijkt dit geen probleem te zijn want dit bedrijf zou een AF-erkent schildersbedrijf zijn waarbij 2 jaar garantie op het buitenschilderwerk gegarandeerd is. Er kan altijd wat misgaan en dan komt het er aan hoe het opgelost wordt. Bij dit bedrijf wordt het NIET opgelost. Er wordt niet gereageerd op het melden van de klacht per telefoon, e-mail (incl. foto's) en aangetekende brief. De garantieregeling gekoppeld aan het AF-keurmerk is niet erg sterk en klantvriendelijk. AF-keurmerk blijkt niet meer te bestaan maar omgezet te zijn in OnderhoudNLgarantie. Bij het aanmelden van een geschil met de ondernemer moet u rekening houden met administratieve rompslomp en een uitspraak van de geschillencommissie na ongeveer 6 maanden. Daarna gaat het getouwtrek met de ondernemer weer beginnen om deze uitspraak uitgevoerd te krijgen. Het herstelwerk van het geleverde schilderwerk bedraagt 600,- volgens een nieuwe offerte van een ander schildersbedrijf.