Schildersbedrijf Schreuder B.V.

Schildersbedrijf Schreuder B.V. beoordelingen (164)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 26 nov 2017

dakkapel 2x schilderen afmeting ong 2,5 meter breed

Waardeloos bedrijf!!! Een paar jaar geleden zijn de dakkapellen geverfd. Binnen een half jaar was de verf er al vanaf en barsten in de verf. Afgesproken dat ze het opnieuw gingen schilderen. Dit valt binnen de garantie. Dit was al 2 jaar geleden. Ik heb al diverse keren contact gehad en nog steeds zijn ze niet geweest.
  • Review door Jack, Noordwijk
    Beoordeeld op 5 okt 2017

Woonkamer en keukenplafondwitten

De klus was snel geklaard maar de volgende dag bleek het niet goed gedaan te zijn. Na een belletje was de reactie "u niet tevreden, wij ook niet" en 's middags werd het plafond direct opnieuw gewit en nu tot volle tevredenheid. Wat een bedrijf !!! Jack Steenvoorde
  • Review door Jochem Frehe, Leiden
    Beoordeeld op 24 sep 2017

Houten balkonhekwerk schilderen

Slechte ervaring. Dit bedrijf deed een aanbieding maar ondanks diverse pogingen om in contact te komen reageerde het bedrijf niet. Te druk blijkbaar.
  • Review door Melinda, Voorhout
    Beoordeeld op 15 sep 2017

Huis wit keimen

Beoordeeld op 19 aug 2017

Woonkamer schilderen / spuiten

Erik heeft goed geholpen. Onze muren en plafond's zien er weer strak uit. Hij heeft extra randen afgekit en een muur extra voor niks meegespoten. Bedankt Erik!
  • Review door Mark, Noordwijk
    Beoordeeld op 13 jul 2017

Binnenkant huis Schilderen

Prima Schildersbedrijf, en prima gasten die er werken. Heeft het complete huis binnen geschilderd in slechts 2 dagen, alles netjes opgeruimd en zelfs verf laten staan. Fijne communicatie, harder werkers. Volgende keer zal ik zeker weer een beroep op Schreuder doen.
    Beoordeeld op 1 apr 2017

Schilderen plafond woonkamer 40m2

Goede ervaring met dit bedrijf! Ze waren snel beschikbaar. Vriendelijke mensen en de klus is snel en netjes geklaard! Mijn plafond is weer mooi wit zonder strepen!
  • Review door Ivo, Leiden
    Beoordeeld op 13 mrt 2017

Voordeur glas + hout

Afgelopen maandag (6-3-2017) heeft Schreuder naar alle tevredenheid onze voordeur voorzien van wit mat glas. Betrouwbare en kundige partij. Zeker aan te bevelen.
    Beoordeeld op 1 mrt 2017

Openslaande ramen vervangen dubbel glas

Goede ervaring. Snelle levering en plaatsing van het glas.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 5 feb 2017

stukwerk+schilderen klein stukje (2m2)

alles prima!