Schildersbedrijf Mercier

Schildersbedrijf Mercier beoordelingen (39)

• Review door bart, Haarlem
    Beoordeeld op 12 dec 2016

Schilderen huis haarlem binnen

Het was vanuit het hele traject en fijne samenwerking. Helder overzicht van de kosten en de vakmannen van Mercier deden hun werk perfect en binnen de planning. Aanrader om mee te werken!
  • Review door Lidwien, Hilversum
    Beoordeeld op 26 nov 2016

Buitenschilderwerk (kozijnen, dakkapellen

Wij zijn erg tevreden over schildersbedrijf Mercier. Anton en Henk zijn aardige, hardwerkende mensen. Ze zijn speciaal nog even terug gekomen om de puntjes op de i te zetten. Dank mannen!!
    Beoordeeld op 7 aug 2016

Buitenschilderwerk woonark

Prettig afspraken maken, werk professioneel uitgevoerd door uitstekende schilders. Grote klus (19 kozijnen, ruim 100 M vierkante meter houtwerk. Onze woonark ziet er weer piekfijn uit!
  • Review door Jos, Almere
    Beoordeeld op 3 aug 2016

Buitenschilderwerk kozijnen appartementengebouw

Betrouwbaar bedrijf met gekwalificeerde schilders. De werktijden kunnen wat gedisciplineerder in acht worden genomen.
  • Review door Erik, Almere
    Beoordeeld op 2 aug 2016

Schilderen kozijnen buitenzijde van het huis

Afgelopen week is ons huis aan de buitenzijde door Schildersbedrijf Mercier geverfd. Het opnemen van het werk gebeurde door Henk, zoals belooft volgde de offerte de volgende dag. Onze eerste indruk was goed en Henk kwam professioneel over, er volgde een goede offerte. Onze wens was om het huis voor onze vakantie in de verf te hebben. Hierop heeft Henk goed geanticipeerd en het is gelukt dit voor elkaar te krijgen. Het verven is uitgevoerd door Henk, een hardwerkende en spontane vakman die doet wat hij heeft belooft. Tijdens de laatste inspectie ronde kwamen een paar rustpunten aan het licht en deze zijn direct aangepast. Tevens hebben we een garantie certificaat voor vijf jaar op het schilderwerk gekregen. Al met al zijn we zeer tevreden met het uitgevoerde schilder werk. Kwaliteit en service zijn perfect. We hebben nog wat andere schldersklussen die gedaan moeten worden, hiervoor zullen we niet meer om ons heen gaan kijken maar dit direct door Schildersbedrijf Mercier laten uitvoeren!!!
  • Review door Martijn, Almere
    Beoordeeld op 14 jul 2016

Buiten schilderwerk

Een zeer vakkundig schildersbedrijf, naar volle tevredenheid is ons hele huis binnen een week geschilderd. Snel, alles volgens afspraak en ook alles spik en span achtergelaten. Ik beveel Mercier Schilderbedrijf dan ook bij iedereen van harte aan.
  • Review door Avner, Almere
    Beoordeeld op 13 jul 2016

Schilderen raamkozijnen voor en achter 2 verdiepingen

Goed bedrijf wat snel reageert en zijn afspraken na komt. Zekker de de garantie is een mooie bij komst. Ik hou hun telefoonnummer in me telefoon als ik in de toekomst nog iets moet laten schilderen.
  • Review door Sasja, Almere
    Beoordeeld op 3 jul 2016

Schilderen kozijnen

De klus is binnen rap tempo geklaard. Het ziet er zeer netjes uit en de prijs was heel scherp. Bovendien kon het de volgende week na offerte al gedaan worden. De schuurdeur was ik vergeten te melden maar deze werd ook nog meegenomen. Zeer te spreken over dit bedrijf!
  • Review door Marieke, Almere
    Beoordeeld op 28 apr 2016

Schilderen beneden 8x5,5 incl. plafond

Een erg vriendelijk, hardwerkend en professioneel team die de klus prachtig heeft opgeleverd. Ik raad ze zeker aan. Ook de prijs is erg aantrekkelijk.
  • Review door Nathalie, Almere
    Beoordeeld op 24 jan 2016

Schilderwerk

Mijn ervaring met schildersbedrijf Mercier was zeer prettig. Het zijn hele vriendelijke werklui en zeer vakkundig, werken heel hard door, werken ook heel netjes en schoon en zorgen dat de klant aan het einde ook heel tevreden kan zijn. Bij een volgende klus neem ik zeker ook weer contact op en zou het iemand anders ook zeker aanraden. Brn meer dat tevreden met het geleverde werk.