Schildersbedrijf Mercier

Schildersbedrijf Mercier beoordelingen (39)

• Review door Pascal, Utrecht
    Beoordeeld op 27 jan 2021

Binnenschilderwerk: 14 deuren; 20 raamkozijnen; 2 trappen

Dennis, komt zijn afspraken goed na. Hij denkt mee in kleuren en kwaliteit van het werk. Hij is communicatief sterk. Zijn mensen (oa Andre en René) zijn keurig en houden ook rekening met het familie gebeuren in huis (belangrijk tijdens de lock down). Overall erg goed!
  • Review door Daan, Bussum
    Beoordeeld op 4 jan 2021

Buitenkant woning schilderen

Af te raden! Zeer slechte ervaring en uitermate ontevreden over de werkzaamheden en communicatie. Voor meer details, stuur me een persoonlijk bericht.
  • Review door Marcel, Almere
    Beoordeeld op 19 dec 2020

Binnenschilderwerk: 70 m2 wanden; 65 m2 plafonds

Heel fijn meegedacht en geadviseerd bij de klus De werkzaamheden zijn heel netjes en op tijd uitgevoerd door Dennis en Wesley Een hele fijne ervaring met een fantastisch resultaat We bellen zeker voor de volgende klus
  • Review door Eduard, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 nov 2020

Binnenschilderwerk: 60 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Snelle reactie en flexibel qua tijd. Wesley en Dennis hebben top werk geleverd en zijn daarnaast ook nog gezellige gasten! Erg tevreden klant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 6 jun 2020

Binnenschilderwerk: 10 deuren; 2 trappen

Zeer slechte ervaring. Schilderwerk ondermaats: druipers, droogtijd van de verf niet aangehouden, onvoldoende dekking, delen niet geschilderd. Slecht bereikbaar/comminicatie. Zie ook de reviews op google voor een meer realistische ervaring van klanten.
  • Review door Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 feb 2020

Binnenschilderwerk: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds; 11 deuren; 4 raa...

Dennis Mercier reageerde binnen een uur op mijn geplaatste klus. Hij heeft ons goed geadviseerd en snel van een offerte voorzien. Klus is daarna snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij waren vooral te spreken over de duidelijke communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken.
  • Review door Raúl, Almere
    Beoordeeld op 14 feb 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Kleine delen bijwerken

Top werk geleverd! Na het lezen van reviews van anderen op werkspot Schildersbedrijf Mercier benaderd voor het schilderen van mijn woonkamer, slaapkamer en keuken. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een schitterend resultaat waar ik zeer blij mee ben. Na afloop alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Zeker weten een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 11 dec 2017

Schilderen muren, kozijnen, deuren, plafonds woonkamer, gang, trapgat

• Review door Audrey, Almere
    Beoordeeld op 19 apr 2017

Schilderen binnenkant woning

Een zeer vakkundig schildersbedrijf, naar volle tevredenheid is de benedenverdieping binnen twee dagen geschilderd en alles netjes en schoon achtergelaten. Bij een volgende klus neem ik zeker ook weer contact op!
  • Review door Jeroen, Almere
    Beoordeeld op 7 jan 2017

Schilderen trappenhuis

Bij de eerste afspraak was het juiste gevoel er al, het gevoel dat je krijgt zodra je weet wat je wilt en dat heeft Dennis Mercier prima weergegeven in zijn offerte. De klus zelf is door Walter uitmuntend uitgevoerd en hij is tevens een zeer betrouwbaar, sociaal en prettig persoon. Ik kan Walter dan ook zeer aanbevelen als schilder voor uw uit te voeren klus ! 'thumbs up' !