Schildersbedrijf LivingColors

Schildersbedrijf LivingColors beoordelingen (84)

• Review door Andre, Vlaardingen
    Beoordeeld op 7 jul 2014

Schilderen buitenwerk

Goede ervaring, betrouwbaar, werkzaamheden netjes uitgevoerd. Vooraf een prijs afspraak gemaakt. Tijdens de klus kwam er extra werk naar voren. Dit werd vooraf besproken. Goede prijs, goede kwaliteit. Ik vond het een prettige ervaring.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 11 mei 2014

Schilderen kozijn 1e verdieping

Goede ervaring met deze vakman. Er is bij ons geschilderd en houtrot reparatie. Er is goed contact geweest. Vooraf een prijs afspraak voor het schilderwerk. Het houtrot is eerst bekeken. Tijdens de klus kwamen er wat nieuwe dingen naar voren (extra werk) dit werd vooraf eerst besproken. Goede prijs, goede kwaliteit. Ik vond het een prettige ervaring, keurig werk. Telefoonnummer van meneer Jansen is opgeslagen , bij de volgende schilderklus bel ik hem zeker weer.
  • Review door Hans, Naaldwijk
    Beoordeeld op 30 apr 2014

Schilderen van schuurdeuren

Prima vakman, zeer scherpe prijs, flexibele planning, meegedacht met verfsoort voor schuurdeuren voor beste resultaat
  • Review door Chris, Gouda
    Beoordeeld op 7 apr 2014

Verven binnendeuren

Naast de opdracht zijn er ook nog aanvullende werkzaamheden verricht. Er is heel hard gewerkt om de deadlines te halen. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden. Bij volgende klussen denk ik zeker weer aan deze vakman. M.a.w. niets dan lof over het resultaat!
  • Review door Patricia, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 5 apr 2014

Buitenschilderwerk begane grond

Jan is een absolute vakman met oog voor detail. De opdracht is perfect binnen de afgesproken tijd voltooid. Direct een nieuwe klus aan hem gegeven en alle vertrouwen in hem!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 2 apr 2014

de buitenboel, begane grond

LivingColors heeft bij ons het schilderwerk van 4 kozijnen met deuren uitgevoerd; de voordeur, 2 tuindeuren, de achterdeur en een klein raam. Dit alles is in goed overleg netjes uitgevoerd, later ontdekten we alleen een 'vergeten' plek onder het kattenluik, maar verder zag het er netjes uit. Een van de tuindeuren schuurde, en LivingColors heeft zonder meerkosten hierover meegedacht en de onderdorpel geschuurd, zodat de deur weer soepel loopt. Ook is goed advies gegeven over het schoonmaken van het schilderwerk van de voordeur, omdat door de wind er vervuiling van bomen op was gekomen. Al met al zijn we tevreden en zouden we LivingColors aanbevelen.
    (Bewerkt op 18 sep 2020)
  • Review door N.Horlings, Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 mrt 2014

Binnenschilderwerk

De schilder van LivingColors heeft het werk professioneel uitgevoerd met goede kwaliteit materialen. Meubilair en vloeren correct afgedekt. Meerwerk vooraf besproken en afspraken correct nagekomen. Samenwerking goed verlopen. Resultaat is uitstekend. Deze schilder kunnen we echt aanbevelen.
  • Review door ramses, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 5 mrt 2014

complete woonkamer sauzen

Betrouwbare vakman die zich aan de gemaakte afspraak houdt. Bij ons heeft Jan 5 deuren plus kozijnen en alle muren geverfd voor een zeer schappelijke prijs. wij zullen in de toekomst zeker weer een beroep op Jan doen. Met vriendelijke groet, Ramses en Ingrid Muller
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 20 feb 2014

schilderen plafond en raamkozijn zolderkamer

Het plafond betrof een houten aftimmering waar nogal wat beweging in zat. Jan heeft een voorstel gedaan om dit goed af te werken (primer, kit, lak) en dit heeft (vooralsnog) goed uitgepakt. Twee professionals die naderhand andere werzaamheden kwamen doen, gaven ongevraagd en onafhankelijk van elkaar complimenten voor het schilderwerk. dus dat zegt wel wat.
  • Review door Ad, Maassluis
    Beoordeeld op 22 jan 2014

Schilderwerk binnen en buiten

De Schilder van Living Colors is een echte Handyman en levert vakwerk. Ik ben zelf vrij kritisch en geloof niet zo snel in een 10 als waardering, maar deze harde werker verdient zeker een 9.5. Alles is professioneel, duidelijke offerte en het nakomen van afspraken tot en met de kwaliteit van materiaal en werk. Wat een vertrouwd gevoel gaf was dat Jan (schilder) er in de ochtend op tijd aanwezig is en gewoon gebleven was tot we weer thuis waren. Zo waren er voor ons geen zorgen!. Ondanks de grote omvang van de werkzaamheden waarbij er sprake was van muurherstel, schimmel en houtrot, werd alles netjes besproken en is er een zeer goed eindresultaat behaald. Ook de behangen muren en de laminaatvloer ziet er belovend goed uit. Bovendien een zeer beleefde schilder, meedenkend, flexibel en netjes en zeker niet te duur. In het voorjaar moet onze dakkapel, tuin en tuinhuis aangepakt gaan worden en hebben dit hem al toevertrouwd. We zijn echt super tevreden over Jan. Van harte aanbevolen!