Schildersbedrijf LivingColors

Schildersbedrijf LivingColors beoordelingen (84)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 dec 2015

Wanden sausen met latex

Wanden in kantoor laten sausen in twee kleuren. Zeer tevreden over het resultaat. De heer Jansen is een harde werker die zijn afspraken nakomt. Gunt zich weinig tijd voor pauze. Prettig was dat hij op korte termijn beschikbaar was. Na het werk was alles keurig opgeruimd. Kortom, een aanrader!

Beste Opdrachtgever, Bedankt voor uw referentie en ook al nam ik zelf geen tijd voor een pauze dan ontving ik wel een lekker kopje koffie of thee. Met vriendelijke groet, LivingColors

Reactie geplaatst 7 dec 2015
  • Review door Jeroen, Rijswijk
    Beoordeeld op 4 dec 2015

Voordeur en plafond schilderen

Na schilderen plafon keuken vond ik na oplevering mijn keuken onder de kleine verfspetters. We begrijpen dat er gemorst kan worden, maar netjes schoon de ruimte weer opleveren is toch was wij minimaal verwachten van een professionele schilder. Onduidelijkheid over communicatie. Sommige communicatie via werkspot andere weer via persoonlijke mail, waardoor op bepaalde mails niet wordt gereageerd, met vervelende consequenties vandien. Eindresultaat van schilderen voordeur laat ook zeer te wensen over. Mooi, glad en strak is het in elk geval niet geworden. De te verwachte eindresultaat is helaas ook vooraf niet duidelijk aangeven door de schilder aangeven.
    (Bewerkt op 6 dec 2015)

Uiteraard staat het u vrij om een referentie te geven, alleen had ik het op prijs gesteld als u de keuze had gemaakt om eerst persoonlijk contact met mij op te nemen wat helaas niet is gebeurd. Ik heb vrijdag na deze plaatsing u telefonisch benadert, wat ik wel zo passend vond, maar u bent niet bereikbaar. Naast dat de opdracht met die kundigheid die het vroeg is uitgevoerd, viel het eindresultaat van het plafond u tegen. Over de voordeur heeft u met mij niets gecommuniceerd. Het resultaat van plafond beschadigingen bedekken door een voormalige waterschade leiden echter niet altijd direct tot een resultaat. Ik heb u hierover voortijdig in kennis gesteld en advies gegeven over wat te doen. De werkzaamheden zijn volgens opdracht uitgevoerd en de werkomgeving was afgedekt, ik heb zelfs de lakens weggehaald om u vrije doorgang te kunnen geven!. Natuurlijk kan er een spatje vallen waar gewerkt wordt, maar dit wordt altijd geprobeerd te voorkomen. U heeft zowel tijdens als na het werk de uitvoer bekeken en gecontroleerd en ook kunnen waarnemen dat er alleen door mij met topproducten wordt gewerkt. Er wordt altijd gestreefd naar het beste eindresultaat net als bij alle andere opdrachten ook is gebeurd welke overigens wel een andere mening over mij hebben en over de uitvoer van mijn schilderwerk. Terwijl u zelf had aangegeven dat de opdracht naar vraag was uitgevoerd en ik u beide had gesproken en op uw vragen adviezen heb gegeven betreffende andere gebreken buiten deze opdracht, was er ook al die afspraak gemaakt om komende woensdag contact te hebben over het plafond, hier heb ik mijn coulance in laten zien. Ik vind het dan ook meer dan jammer dat u uw keuze in deze heeft gemaakt afspraken niet (te willen) na te komen of niet even eerst de moeite heeft genomen om mij persoonlijk te benaderen. Met vriendelijke groet, Schildersbedrijf LivingColors

Reactie geplaatst 6 dec 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 23 sep 2015

Kozijnen verven voor een eengezinswoning, 2 laags.

Ik ben zeer tevreden over Living Colors. Niet alleen de schilderwerkzaamheden zijn netjes gedaan maar ook de extra klusjes heeft meneer Jansen opgepakt. Zeker een aanrader! Werkt netjes en kundig!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Reeuwijk
    Beoordeeld op 7 jul 2015

Schilderen van het kozijn en twee draai-kiep ramen dakkapel

• Review door Jolanda, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 17 jun 2015

schilderen kozijnen, deuren, raamomlijsting

Jan is een echte vakman die in één dag alles heeft geschilderd wat nodig was. Gunt zich amper tijd om even een bak koffie te drinken of te eten. Zeer betrouwbaar, door onvoorziene omstandigheden kwam hij een week later dan gepland. Ik had een afspraak die ik niet kon cancelen, maar ik kon met een gerust hart toch naar mijn afspraak. Ik zou hem bij iedereen aanraden.
  • Review door Marius, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 30 apr 2015

rijtjeshuis voor en achter schilderen

goed advies over de kleur, is snel begonnen nadat we het eens waren geworden en heeft het in 1 keer afgemaakt en is geen andere klussen tussendoor gaan doen. werkt door en maakt lange dagen en was eerlijk over extra kosten door meerwerk en overlegde dit goed met ons. goed schilderwerk.
    (Bewerkt op 16 mei 2015)

Bedankt voor uw referentie. Uiteraard ook voor het vertrouwen en jullie gastvrijheid

Reactie geplaatst 16 mei 2015
  • Review door Rebecca, Waddinxveen
    Beoordeeld op 11 mrt 2015

Schilderen muur, deurstijlen, plinten, raam, radiator slkmr

Goede schilder voor een goede prijs. Gaf ook goede tips hoe iets uit te voeren qua kleur en materiaal.
  • Review door Inge, Zwartewaal
    Beoordeeld op 21 jan 2015

Plafond en wanden van de woonkamer schilderen.

Jan Jansen heeft in 2 dagen tijd de wanden en het plafond van een grote woonkamer plus het trapgat geverfd. De wanden van fijne spachtelputz waren nooit eerder behandeld en Jan stelde een specifieke behandeling voor welke een prachtig egaal resultaat heeft opgeleverd. Een harde werker die je bijna op een stoel moet trekken om even een kop koffie te drinken en een hap van een boterham te nemen. We zijn zeer tevreden over deze vakman.
  • Review door Carla, Vlaardingen
    Beoordeeld op 5 jan 2015

Diverse schilderwerkzaamheden

Jan heeft de afgesproken werkzaamheden (schilderen, behangen van de woonkamer en witten van het plafond van de woonkamer) naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Van tevoren waren wij voor de in eerste instantie uit te voeren werkzaamheden al een goede prijs overeengekomen. Toen Jan eenmaal aan het werk was, stuitten we op nog een aantal dingen (zoals extra verfwerkzaamheden aan deuren, radiatoren, latjes e.d.) die eigenlijk ook gedaan moesten worden. Voor Jan was dit geen probleem. Hij heeft alle extra werkzaamheden binnen een kort tijdsbestek ook gedaan. Voor een zeer goede prijs. Jan is een vakman, betrouwbaar en werkt netjes. Met name in verven en witten is hij echt een topper. Voor een volgende klus kloppen wij dus zeker weer bij hem aan.
  • Review door mario, Pijnacker
    Beoordeeld op 29 nov 2014

schilderen rondom trapgat inclusief houten plafond

Een betrouwbare en fijne vakman; denkt mee en komt zijn afspraken na. De zolder is mooi opgeknapt.