RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

Beoordeeld op 20 aug 2010
    Buitenkraan in de tuin maken
    Een goede vakman die weet wat die doet, levert snel en uiterst vakkundig werk af. Als ik weer een klus heb weet ik al wie ik moet bellen, Top!
    Beoordeeld op 19 aug 2010
    Buitenkraan
    Prima vakman welke de kraan mooi geplaatst heeft. Ondanks dat de kruipruimte onder water stond er toch in "gedoken", top! Zeker een aanrader!
    Voorinstallatie keuken
    Voor ons was belangrijk dat bij de voorinstallatie van de keuken werd meegedacht en dat de planning werd gehaald. Rogier heeft daar boven verwachting invulling aan gegeven en heeft goed samen gewerkt met andere partijen (bv electricien en keukeninstallateur). Hij heeft mooi werk afgeleverd. Hiij heeft netjes gewerkt en altijd schoongemaakt en opgeruimd. Echt een vakman.
    Plaatsen HR ketel
    Onze ketel heeft het plotseling begeven. Rogier heeft eerst geprobeerd deze ketel op leeftijd weer tot leven te brengen, wat gedeeltelijk ook gelukt is (we hadden weer warm water maar de CV wilde het maar niet doen). Omdat de oude ketel echt op was (lasnaden lekkten, branders gaven geen mooie vlam roetvrije vlam meer, etc.) heeft hij geadvisseerd om een nieuwe ketel aan te schaffen. Wij hebben zelf de ketel uitgezocht en Rogier heeft deze ketel snel kunnen leveren en plaatsen; hij is daarvoor zelfs 's avonds en in het weekend terug gekomen. Aansluitingen en pijpwerk moesten nieuw worden aangelegd of omgelegd. Je kon merken dat hij plezier in zijn werk had en hij heeft dan ook mooi werk afgeleverd (het oog wil ook wat). Ook moesten nieuwe doorvoeren door het dak worden gemaakt. De rommel die daardoor ontstond is netjes opgeruimd. Ook van andere troep hebben we geen last gehad. Kortom, wij zijn tevreden met deze professional.
    Vloerverwarming aanleggen 40M2
    Rogier had ons een verassend advies gegeven over de aanleg van de vloerverwarming omdat wat wij zelf wilden niet handig en verstandig was. Bij de aanleg zelf waren er ook onverwachtste situaties (oud huis...) die Rogier altijd wist op te lossen. Hij en zijn mensen hebben netjes gewerkt en gezorgd dat de boel op tijd af was, ook als ze hiervoor in het weekend terug moesten komen. Ook kwam Rogier naderhand zelf nog een aantal keren langs om de temperatuur van de vloerverwarming goed in te regelen en het systeem te ontluchten. We hebben meer inzet en hart voor de zaak gezien dan we hadden verwacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 25 jul 2010
    Waterkraan in tuin onvoldoende druk
    Rob was snel en dacht goed mee. Kwam met goede voorstellen. Ook snelle reactie op mijn advertentie en snel ter plaatse om de opdracht uit te voeren. Kortom: top!
    Beoordeeld op 24 jul 2010
    buitenkraan
    opdracht is prima uitgevoerd. Serieuze vakman die weet wat hij doet (en doet het dus goed ;))
    Beoordeeld op 23 jul 2010
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Vervangen radiator
    De klus is prima uitgevoerd en ik ben er erg blij mee. Eerst is de oude radiator verwijderd. Dit gaf ons de mogelijkheid om de gehele badkamer opnieuw te betegelen. Vervolgens heeft de loodgieter de nieuwe radiator weer netjes aangesloten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Toilet fontein
    Een vriendelijke vakman, die goed werk verricht en pas tevreden is als alles functioneert.