RVG Loodgietersbedrijf

RVG Loodgietersbedrijf beoordelingen (219)

• Review door Kevin, Den Haag
    Beoordeeld op 7 okt 2010
    Aanleggen waterleidingen.
    Kwam in de eerste instantie kijken naar vervangen waterleidingen, een eerdere loodgieter gaf aan dat dit nodig was. Vervolgens geconstateerd dat het allemaal wel meevalt en dat de leiding gewoon gerepareerd kan worden. De reparatie kon op dezelfde dag plaatsvinden, maar helaas kon ik echt niet weg van verantwoordelijkheden elders. Dag erna kwam hij in de ochtend, iets later dan afgesproken in verband met verkeershinder. Reparatie bleek helaas onvoldoende te zijn, de leiding bleek op meerdere plaatsen kapot en hij ging direct over tot het algeheel vervangen van de leiding door een hagelnieuw exemplaar. De daaropvolgende prijsstijging was niet absurd hoog te noemen. De man neemt zijn werk serieus, levert in ieder geval in mijn ogen vakmanschap, en laat alles netjes achter bij vertrek. Vrolijke betrouwbare loodgieter, niet voor een gat te vangen, kan deze man aanraden en ga Rogier in de toekomst absoluut vaker inschakelen.
  • Review door AAM, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 okt 2010
    Afvoer in de kruipruimte lekt
    Eerste opdracht goed uitgevoerd. Jammer dat niet direct werd opgemerkt dat er verderop ook nog een lekkage aanwezig was. Deze heeft hij dan in tweede instantie gerepareerd, tegen een meerprijs daar dit niet door mij aangevraagd was
  • Review door Rob, Zoetermeer
    Beoordeeld op 25 sep 2010
    Vervangen muurplaat
    Prima advies gekregen. In eerste instantie leek vervanging niet nodig. Later bleek dit wel het geval en is de muurplaat snel en netjes vervangen.
  • Review door Bas, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 sep 2010
    Buitenkraan plaatsen - aanleggen
    Rogier is een fijne vakman en daarbij nog gezellig ook. Hij heeft de werkzaamheden, het plaatsen van een buitenkraan naar volle tevredenheid uitgevoerd en ook zijn prijs was prima. Ik raad hem zeker aan en zal in de toekomst indien nodig weer een beroep op hem doen
  • Review door Petra, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 10 sep 2010
    Toilet loopt door, sissend geluid
    De aardige meneer heeft er de tijd voor genomen om ons probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hij gaf je ook het gevoel het snel voor je te wíllen oplossen. Het is naar onze volle tevredenheid opgelost. Klus gedaan voor de afgesproken prijs. Wij zouden deze man bij anderen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 25 aug 2010
    omleggen van leidingen water,electriciteitspunten en gas tbv aanslu...
    Roger heeft vooraf een plan en offerte gemaakt. Hij kwam hij met verbetervoorstellen die we hebben laten uitvoeren. Alles is prima (professioneel) afgewerkt. Geen onverwachte kosten. Wij zijn erg tevreden met de geleverde diensten door RVG. Leidschenveen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 22 aug 2010
    Vervangen CV leiding
    Hij heeft de klus binnen de tijd en budget tot volle tevredenheid geklaard , zeer tevreden. Tevens is het een sympathieke en vriendelijke man die ik zondermeer bij andere ga aanbevelen indien dit zich voordoet. Niets dan lof.
    Beoordeeld op 21 aug 2010
    Plaatsen buitenkraan.
    Plaatsen van kraan is prima uitgevoerd. Aansluitingen in de meterkast zien er ook prima uit! Rogier van Gils maakt betrouwbare indruk en zullen we bij een volgende klus (plaatsen van keuken bijvoorbeeld) zeker weer proberen in te huren!