RRH Installatietechniek

RRH Installatietechniek beoordelingen (131)

• Review door Martin, Houten
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Regulier onderhoud uitvoeren op CV ketel
    De installateur kwam netjes op de afgesproken tijd. Vervolgens heeft hij de CV ketel grondig gereinigd. Aangezien de CV ketel 20 jaar oud is waren de gebruikssporen duidelijk zichtbaar, waar bij wij van deskundig advies werden voorzien.

Dank voor deze positieve reactie.

Reactie geplaatst 23 jun 2011
  • Review door T.M., Zeist
    Beoordeeld op 14 jun 2011
    Reparatie + onderhoud
    Storing is snel en vakkundig verholpen
  • Review door Dinus, Utrecht
    Beoordeeld op 29 mei 2011
    gaslek opsporen/verhelpen
    Goede & vriendelijke service!
  • Review door Marcel, Gouda
    Beoordeeld op 23 mei 2011
    Wasmachineaansluitingen 2 meter verlengen
    Netjes uitgevoerd. Voor een vast bedrag van 225 Euro. Zorgvuldig aandacht aanbesteed. Aan te bevelen!
  • Review door Sanne, Utrecht
    Beoordeeld op 14 mei 2011
    Plaatsten designradiator
    Ik ben erg tevreden over de manier van werken van RRH installatietechniek. Er werd met me meegedacht en mijn klus is zeer netjes uitgevoerd. RRH is een echte aanrader!
  • Review door Stephan, Empe
    Beoordeeld op 13 mei 2011
    Aanleggen cv installatie benedenwoning
    Fijne en goede ervaring met RRH, RRH heeft de gehele cv-installatie aangelegd in mijn woning. Snel en vakkundig geinstalleerd met mooi en goed materiaal, erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kamerik
    Beoordeeld op 3 mei 2011
    Gas aansluiting voor keuken weer aansluiten in meterkast
    Dhr Rohan heeft prima werk afgeleverd en kwam zijn afspraken na. De dag na de afgeronde werkzaamheden kon ik zelfs een beroep op hem doen voor een spoedklus (lekke waterleiding veroorzaakt door een ander bedrijf). Binnen no-time stond hij voor de deur en heeft het probleem vakkundig verholpen. Als ik ooit weer een een vakman nodig heb weet ik hem voortaan te vinden.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie en hoop in de toekomst nog meer zaken met u te kunnen doen. Groet Rohan.

Reactie geplaatst 3 mei 2011
    Beoordeeld op 26 apr 2011

Hartelijk dank

Reactie geplaatst 26 apr 2011
  • Review door Heidi, Woerden
    Beoordeeld op 12 apr 2011
    gezocht: loodgieter
    Ik heb zeer goede ervaring met RHH Installatietechniek. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De vakman is professioneel en betrouwbaar.

Dankjewel Heidi, spreek je nog en nog veel succes met je nieuwe ervaringen. Groet Rattan

Reactie geplaatst 12 apr 2011