RRH Installatietechniek

RRH Installatietechniek beoordelingen (131)

• Review door Peter, Rotterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    Vervangen/repareren aansluitingen twee radiatoren
    RRH heeft onlangs bij twee radiatoren, aangesloten op stadsverwarming, lichte lekkages verholpen. De klus is naar volle tevredenheid voor een nette prijs uitgevoerd. In de avonduren dus dat scheelt weer verlofuren! Rohan is vakkundig, werkt netjes en is erg vriendelijk.
  • Review door Wennekes, Zeist
    Beoordeeld op 14 sep 2011
    Dakdoorvoer verwijderen , vervangen voor multidoorvoer
    Afspraak eenmaal verzet door niet aanwezig juiste materialen. Alles gedaan volgens afgesproken prijs . Denkt mee en staat open voor suggesties . Voorbereiding en inzicht waren niet sterkste kant , waarschijnlijk door dat dit niet eerder gedaan was door Rohan.Zoals hij zelf aangaf is hij meer cv specialist. Wel enthousiast , vriendelijk en zoals hij zelf zei pas een jaar voor zichzelf bezig.
  • Review door Marco, Hilversum
    Beoordeeld op 9 sep 2011
    Thermostaat bevestigen en installeren
    Wauw! Te gek. Hij kwam hij zag en hij overwon. Bespaarde ons veel geld, heeft ons super geholpen, en ik ben enorm blij een onderhoudscontract te mogen afsluiten met dit super 10 bedrijf.
  • Review door Michel, Utrecht
    Beoordeeld op 2 sep 2011
    Aanleggen aansluiting vaatwasser
    Klus is netjes en snel uitgevoerd. Betrouwbaar en correct. Aanrader!
  • Review door Sandra, Culemborg
    Beoordeeld op 2 sep 2011
    Offerte nieuwe ketel
    Rohan heeft een C.V.-ketel geplaatst bij ons op de Vlizozolder van Remeha Avanta CW4. Bij het voorafgaande offerte-traject kwam hij zeer rustig over op ons. Geen verkooppraat met allemaal poespas, maar gewoon waar het op staat. Kort en krachtig. Deze rust vonden wij zeer prettig, waardoor wij ook gebruik hebben gemaakt van zijn vakmanschap. De ketel is keurig geplaatst en alles ook weer mooi aan kant gemaakt. Er bleek een dakpan kapot te zijn en hier is over meegedacht en heeft voor hem ook wat vertraging geleverd, maar de totaalprijs bleef hetzelfde. Rohan Bedankt!
  • Review door Ellen, Nieuwegein
    Beoordeeld op 17 aug 2011
    vervangen van een warmteterugwinunit Itho
    Hij is langs geweest en gaf een zeer goed advies zonder verplichting, zeker niet opdringerig maar juist neutraal. Offerte volgt maar ben zeer positief over de klantvriendelijke benadering van deze meneer. Super gewoon !
  • Review door Olav, Utrecht
    Beoordeeld op 7 aug 2011
    kracht warm water ontbreekt
    RRH Installatietechniek kwam eerst met uitstekend advies en suggesties om verder te kijken en liet hierdoor gelijk zien dat hij wist waar hij over praatte. Uiteindelijk pas op mijn verzoek langs gekomen, was conform afspraak en zeer beleefd. Kwam vrijblijvend langs maar wist direct wat het probleem was en ging direct aan de slag en was binnen no time klaar! Kundig, vakbekwaam en netjes! Mochten wij meer zaken hebben met betrekking tot gas, cv en water dan zullen we zeker weer kijken naar de mogelijkheden bij RRH!
  • Review door Martijn, Houten
    Beoordeeld op 30 jul 2011
    Leidingwerk
    Rohan is een goede vakman die meedenkt. Zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Jeroen, Utrecht
    Beoordeeld op 12 jul 2011
    Plaatsen van nieuwe kraan in keuken, 3 horren monteren.
    Zeer tevreden over het vakmanschap van RRH Installatietechniek Rohan. Rohan heeft bij mij nieuwe waterleiding aangelegd boren monteren etc, kraan gemonteerd en geplaatst, gat boren in aanrechtblad, 2 kasten in elkaar zetten en plaatsen en 3 horren plaatsen en monteren, dit alles keurig netjes gedaan, vakmanschap. Rohan is een vriendelijke sociale gezzelige vakman, en heeft een bus vol met gereedschap en alle materialen bij de hand. Offerte gemaakt voor 6 uren, dat werden er 9, prijs bleef hetzelfde zoals afgesproken en Rohan bleef de 9 werkuren altijd vriendelijk. Zou u weer kiezen voor RRH Installatietechniek JA.