Robert Quick Repair Services

Robert Quick Repair Services beoordelingen (66)

• Review door V.N., Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 30 sep 2013
    demontage en montage malm bed en evt klippan bank deels
    Robert, heeft afgelopen zaterdag 28/9 perfect werk geleverd tijdens de verhuizing van mijn dochter naar haar nieuwe studentenkamer. Hij heeft diverse zaken gedemonteerd en weer gemonteerd. Robert is accuraat , werkt snel en is zeer flexibel. Zijn prijs / kwaliteit is meer dan in orde. Deze vakman kun je probleemloos boeken en het is daarnaast zeer plezierig werken met Robert.
    Beoordeeld op 28 sep 2013
    Plaatsen 7 jaloezieën
    Ik heb Robert Martie ervaren als een zeer betrouwbare vakman. Hij heeft liefde voor zijn vak en neemt de tijd om de klus optimaal af te werken. Zijn uurtarief is niet laag, maar je krijgt wel waar voor je geld. Als er nog eens iets in huis moet gebeuren bel ik hem zeker weer!
  • Review door Marc, Den Haag
    Beoordeeld op 22 sep 2013
    Luxaflex monteren en rails aanbrengen
    Belde keurig op dat hij later kwam. De man leverd vakwerk, hij neemt de tijd om zijn werk te doen. Het op maat maken van de lamellen was geen enkel probleem. Het ophangen vsn gordijnrails geen enkel probleem. De man is vriendelijk en heeft puik werk geleverd.
  • Review door Corry, Den Haag
    Beoordeeld op 20 sep 2013
    lekkende kraan repareren of vervangen
    Prima service. Keurig op afgesproken tijd aanwezig. Goed werk geleverd.
  • Review door Jeroen, Voorhout
    Beoordeeld op 26 aug 2013
    Gemeente Teijlingen: Verwijderen rolluiken 1e verdieping
    Voor het verwijderen van een paar rolluiken en het repareren van de boorgaten gaf Robert een zeer scherpe, maar wel realistische, prijsopgave (er zat bijna een factor 4 tussen de hoogste offerte en de offerte van Robert). Aan de hand van een foto van de situatie en mijn beschrijving kon hij goed inschatten welke materialen hij nodig zou hebben en wat het zou kosten. Op exact de opgegeven tijd stond Robert voor de deur. Hij heeft de rolluiken netjes verwijderd, kit ter plekke in de juiste kleuren gemengd en alles zodanig afgewerkt dat het niet meer te zien is dat er ooit rolluiken hebben gehangen. Alles precies zoals we hadden afgesproken. Als bonus heeft hij ook nog de ramen op de eerste verdieping gezeemd ("ik sta hier nu toch met een ladder en die ramen zijn echt vies") en een paar gaatjes dichtgemaakt die verderop nog in de muur zaten ("ik heb nu toch kit in de juiste kleur"). Alles bij elkaar ben ik dus zeer tevreden. Alles is gedaan zoals afgesproken en zelfs nog iets meer.
  • Review door javagal, Delft
    Beoordeeld op 23 aug 2013
    kledingkast in elkaarbrengen
    Aan iedereen Onlangs was ik in contact met Mr.Robert om wat klussenwerk te doen bij mijn woning. Hij is een fantastische werknemer met grote motivatie en netheid in zijn werk. Hij is een perfecte gentleman, zeer punctueel en kent alle reparatiewerkzaamheden wat een huis te houden behoeften. Zijn kosten zijn zeer aantrekkelijk, die iedereen kan veroorloven. Volgens mij is hij perfect persoon te benadereen voor alle klussenwerk.. Ik kan hem aan iedereen aanraden zonder aarzeling. Ik ben zeer blij en gelukkig met Dhr.Robert