Robert Quick Repair Services

Robert Quick Repair Services beoordelingen (66)

Beoordeeld op 3 dec 2022
    (Bewerkt op 4 dec 2022)

Bedankt voor de 5 sterren Met vriendelijke groeten, Robert Quick Repair Services

Reactie geplaatst 4 dec 2022
  • Review door Klant van Robert Quick Repair Services
    Beoordeeld op 30 mei 2022

Verschillende werkzaamheden

Vooraf duidelijke afspraken gemaakt,Vakkundig in de werkzaamheden,eindresultaat naar klants tevredenheid Een vakkundig persoon voor verschillende werkzaamheden.
    (Bewerkt op 31 mei 2022)
  • Review door Bert, Zoetermeer
    Beoordeeld op 28 mei 2022
    Schilderwerk buiten: Kozijnen; 1 deur; 3 kozijnen
    Werkzaamheden zijn nog gaande. Het enige minpuntje is dat hij de eerste afspraak niet nakwam maar dat heeft hij helemaal goed gemaakt. Zeer netjes in de omgang, alles wordt goed gecommuniceerd mbt extra werkzaamheden. Alles wordt zeer netjes uitgevoerd. Vooralsnog zijn we zeer tevreden!
  • Review door Petra, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 jun 2019
    Behangen: 30 m2; Behang aanbrengen, witten 70m2, muur verven16m2
    Met Robert zijn goede afspraken te maken, hij is vakkundig en betrouwbaar om in huis te krijgen. Robert is van alle markten thuis en na keurig behangen te hebben werd alles weer aan de muur gehangen. Top.
  • Review door paul, De Meern
    Beoordeeld op 25 apr 2019
    Toilet renovatie: 5 m2; Hangend
    Robert heeft bij mij het toilet vervangen en opnieuw betegeld. Heeft uitstekend werk geleverd. Het resultaat is erg mooi geworden.
    (Bewerkt op 2 mei 2019)

Beste Paul Bedankt voor uw mooie referentie

Reactie geplaatst 2 mei 2019
  • Review door J.P., Moerkapelle
    Beoordeeld op 24 mrt 2019
    Klusjes
    Wij zijn erg blij met het werk van Robert. Daarnaast is hij duidelijk en komt de afspraken na. De volgende keer bellen wij Robert weer!
  • Review door Anneke, Utrecht
    Beoordeeld op 3 mrt 2019
    Toilet renovatie: 1 m2; Staand
    Robert heeft mijn toilet vervangen en wat herstelwerk gedaan aan tegels en een loszittende wastafel. De samenwerking was heel prettig; duidelijke communicatie en het is geworden zoals ik het wilde. Ik zou Robert zeker nog een keer vragen voor een klus!