RCP Zonnepanelen

RCP Zonnepanelen beoordelingen (26)

• Review door Haiko, Haarlem
    Beoordeeld op 6 aug 2021
    Zonnepanelen: Tijdelijk verwijderen van dak en herplaatsing op nieu...
    Ivm een opbouw op onze woning heeft RCP onze 8 panelen verwijderd en later weer aangesloten. Ondanks de tegenslagen altijd helder in communicatie en helder in de verwachtingen. Goede prijs en makkelijk afspraken maken via telefoon of whatsapp.
  • Review door Johan, Leiderdorp
    Beoordeeld op 30 jul 2021
    Zonnepanelen: Installeren; 13 zonnepanelen
    RCP heeft voor mij de panelen geplaatst die ik zelf had besteld. Hoewel ze ook complete installaties leveren, bieden zij ook deze dienst. Ik kreeg een offerte op basis van een vaste prijs, wat ik prettig vind. Afspraken zijn goed nagekomen en het werk is prima uitgevoerd. Ik had wat ongebruikelijke wensen t.a.v. de elektrische installatie, maar dat werd probleemloos opgepakt. En aan het eind van de klus werd alles netjes achter gelaten. De klus betrof 13 panelen op 4 dak vlakken, zowel plat dak al pannendak. Dus een bedrijf die ik zeker de volgende keer weer zou vragen.
  • Review door Martijn, Zoetermeer
    Beoordeeld op 17 jul 2021
    Zonnepanelen: Verplaatsen; 8 zonnepanelen
    Wij hebben een hele fijne ervaring met RCP Zonnepanelen, voor het verwijderen en herplaatsen van onze zonnepanelen. De jongens werken snel en netjes. Ook met een kleine storing werken ze een stapje harder en helpen mee naar de oplossing. Wij bevelen RCP Zonnepanelen zeker aan.
  • Review door Marijke, Maassluis
    Beoordeeld op 26 jun 2021
    Zonnepanelen: Installeren; 5 zonnepanelen
    Al mijn panelen zijn goed en vakkundig gemonteerd en aangesloten. De mannen zijn vriendelijk in de omgang en reageren vakkundig bij vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 14 mei 2021
    Zonnepanelen: Installeren; 2 zonnepanelen
    Eerlijke, betrouwbare, kundige en vriendelijke vakmannen. Ze reageren snel en komen de afspraken na. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 14 mei 2021
    Zonnepanelen: Installeren; 3 zonnepanelen
    Opdracht goed uitgevoerd en volgens afspraak!
  • Review door Milou, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 11 mei 2021
    Zonnepanelen: Tijdelijk verwijderen en later terugplaatsen ; 2 zonn...
    Heel tevreden met de klus die RCP Zonnepanelen verricht heeft. Deze heren denken mee en werken netjes. Het contact verliep erg soepel, dit hebben wij als prettig ervaren. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
  • Review door Marco, Leusden
    Beoordeeld op 30 apr 2021
    Zonnepanelen: Onderhoud; 15 zonnepanelen
    Slechte ervaring. Waar we eerst een goed gesprek hebben gehad en mijnheer op koningsdag (weet u het zeker - ja ik weet het zeker) langs zou komen. De avond van tevoren vroeg hij zich af welk materiaal IK had. Nou zou daar onduidelijkheid over kunnen zijn ontstaan, dus heb ik zelf materiaal aangeschaft om er zeker van te zijn dat mijnheer aan het werk zou kunen. Echter na meerdere emails, verzoek tot contact en bel pogingen heeft mijnheer mij genegeerd en is gewoon niet op komen dagen. Erg teleurstellend
    (Bewerkt op 4 mei 2021)

Zoals aangegeven zijn wij bereid vogelwering te plaatsen maar niet ‘kippengaas’ als vogelwering indien u daadwerkelijk vogelwering heeft kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Reactie geplaatst 4 mei 2021