R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Linda, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 jan 2014
    Opbergkast op maat
    Rene heeft een mooie kast in elkaar gezet, precies zoals ik hem wilde. Ik had op dat moment ook wat problemen met mijn elektriciteit en hij liet meteen zijn elektricien komen om dat op te lossen. Nadat de kast in elkaar was gezet had ik wel nog iets wat ik aangepast wilde hebben. Rene is meteen dat weekend nog langsgekomen om het aan te passen.
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Veel plezier en gebruiksgemak van jullie nieuwe kast. mvg Rene Wijnsma.

• Review door D., Vianen
    Beoordeeld op 14 jan 2014
    Vliering maken
    Afspraken nagekomen, goede communicatie. goed advies, verstand van zaken
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Bedankt voor de referentie en succes toegewenst met de verdere werkzaamheden. grts Rene.

• Review door Sjors, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jan 2014
    systeemplafond plaatsen 3,00 x 2,90 meter.
    De enige die de moeite nam mij een nette offerte te sturen met details van de benodigde materialen. Een man die meedenkt en je gewoon zeer netjes te woord staat en welke correct met zijn klanten omgaat. Klus is prima uitgevoerd ! Bedankt !
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Beste Sjors, een beetje laat maar bedankt voor deze mooie referentie. Ik heb de klus met plezier uitgevoerd. grts Rene en Jan.

• Review door Cees, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jan 2014
  • Review door Thierno, Almere
    Beoordeeld op 25 dec 2013
    Gipsmuur plaatsen
    Rene is een zeer betrouwbaar en meedenkend vakman. De klus is perfect uitgevoerd en de zolder is netjes achtergelaten. De volgende klus staat alweer klaar en hij mag het weer uitvoeren.
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Bedankt voor de mooie referentie. En tot ziens. Grts Rene.

• Review door Joyce, Zaandam
    Beoordeeld op 13 dec 2013
    steigerhout commode op maat gemaakt.
    Wij zijn heel blij met onze commode die speciaal op maat is gemaakt. Contact met René verliep makkelijk en hij begreep gelijk onze wensen. Ik raad iedereen aan om René je klus te laten doen.
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Bedankt voor deze mooie referentie. Heel veel geluk toegewenst de aankomende tijd en met jullie gezinsuitbreiding. grts Rene.

• Review door Stef, Almere
    Beoordeeld op 13 dec 2013
    trap trede gespleten
    Heel snel en vakkundig geholpen. Echt een aanrader, vertelt van te voren hoe de klus uit gevoerd gaat worden. Alles keurig afgewerkt. Rene bedankt, mochten we weer iets hebben dan zullen we zeker contact met je opnemen.
    (Bewerkt op 15 feb 2014)

Bedankt voor de lovende woorden en het mooie cijfer. Als er nog een keer iets is dan weten jullie mij te vinden. mvg,Rene Wijnsma.

Beoordeeld op 24 nov 2013
    Extra radiator plaatsen
    De medewerker van Wijnsma Timmerwerken kon de klus (extra radiator plaatsen in de woonkamer) op korte termijn uitvoeren. Hij deed er ook niet moeilijk over om op een (later) tijdstip te beginnen, dat mij persoonlijk goed uitkwam. De klus was binnen de afgesproken tijd afgerond en daarbij heeft de vakman zelfs nog meerwerk verricht! (vervangen van een radiatorkraan elders in huis) Maar wel keurig voor de geoffreerde en afgesproken prijs... Kortom, ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Beste Ianthe, Bedankt voor deze mooie referente en cijfer. Wij wensen jullie veel warmte toe van jullie nieuwe radiator. Mocht er nog eens iets moeten gebeuren dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Jan(loodgieter van R.Wijnsma timmerwerken)

Reactie geplaatst 24 nov 2013
  • Review door metamia, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2013
    Muurtje met tegels in de keuken
    Prima uitgevoerd. Zeker aan te raden.
    (Bewerkt op 24 nov 2013)

Beste Metamia, Bedankt voor de mooie referentie. Als er nog een keer iets moet gebeuren dan weet je ons te vinden. Grts Rene.

Reactie geplaatst 24 nov 2013