Werkspot-gebruiker uit Weesp
Plaatsen schuifwand en dichtmaken deur
René heeft ons echt ontzettend uit de brand geholpen. Mijn moeder moest plotseling verhuizen naar een seniorenwoning en wij hadden weinig vakantiedagen.
We hebben een opdracht geplaatst voor het maken van een schuifwand, maar uiteindelijk heeft René veel meer gedaan. Gestuct, laminaat gelegd en de keuken geplaatst.
René komt eerst langs en neemt dan alles op en bespreekt alle mogelijkheden en wensen. Als offerte krijg je een menukaart, waar alle klussen apart op gespecificeerd staan. Heel handig, want dan weet je precies wat die extra klus je gaat kosten.
Werkzaamheden zijn perfect uitgevoerde en Rene denkt echt mee en gaat voor een mooi eindresultaat en een tevreden klant. Het laminaat wat wij uitgezocht hadden, bleek van zo'n slechte kwaliteit dat hij adviseerde te stoppen met plaatsen. Voor hem een verloren werkdag, maar ontzettend fijn dat wij de kans kregen wel kwalitatief goed laminaat aan te schaffen.
Wat ook erg fijn is, is dat er aan het einde van de werkdag foto's van het resultaat doorgemaild worden, zodat je op de hoogte blijft als je niet aanwezig bent.
Dit was onze eerste kennismaking met Werkspot en we waren een beetje huiverig, maar dit was nergens voor nodig. Hebben we weer een klus, bellen wij René.