R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

• Review door Erik, Almere
    Beoordeeld op 24 mrt 2011
    Zolder verbouwing
    In eerste instantie bleek Renee echt niet de goedkoopste offerte te hebben uitgebracht. Het feit dat hij en zijn mannen veel ervaring hebben met het verbouwen van een zolder, goede ideeën hadden en (gedeeltelijk) uit Almere komen, gaf bij ons de doorslag. De mannen werken keihard en snel, maar daardoor soms niet zo netjes. Gelukkig waren wijzigingen tijdens het werk altijd mogelijk. Al met al kijken we met veel plezier terug op de 'klustijd'.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Eric en Brigitte bedankt voor de referentie en veel succes met de vernieuwde zolder. Ik begrijp alleen niet wat er met( niet echt netjes gedaan) bedoeld word. Met vriendelijke groet, Rene,jan,tonnie.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 17 mrt 2011
    ON HOLD: Schedingswanden zolder (schuin dak) incl deuren plaatsen
    Prettige jongens, prima werk verricht en eindafwerking is heel netjes. Alleen de levering van de deuren duurde lang, maar dat lag aan de leverancier, vandaar dat de planning niet gehaald werd. Maar ook daarin heeft René het keurig afgehandeld. Jongens bedankt, wij zijn er erg blij mee.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Beste Anton en Angelique, Bedankt voor de referentie. Heel veel plezier van jullie nieuwe zolderindeling. Met vriendelijke groet, Rene,jan,tonnie en frank.

• Review door Matthijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 mrt 2011
    Meerdere klussen voor woningverbetering (oa plaatsen trap, timmerwe...
    Rene Wijnsma en zijn collega¹s Jan, Tonnie en Frank hebben zeer gedegen en mooi werk verricht in onze woning waar we erg tevreden mee zijn. Ze werken snel en netjes, komen steeds met goede en originele ideeën om aan onze wensen te voldoen, en zijn betrouwbaar, behulpzaam en prettig in de omgang. Daarnaast verliep de communicatie soepel, mails werden snel beantwoord en eventueel meerwerk werd altijd netjes en ruim van tevoren doorgegeven. In korte tijd zijn Rene en zijn mannen in staat geweest om onze woning op meerdere punten te verbeteren. Ze hebben een nieuwe interne trap geplaatst over het trappenhuis heen en de vloerrand en woningscheidende wand netjes afgewerkt waardoor de woning veel ruimer is geworden. Ze kwamen ook met een nieuwe compacte radiator om de zolderverdieping te verwarmen die perfect boven het trapgat op zolder past. Onze buitenramen en -deuren in keuken en slaapkamer hebben nu isolatieglas, een deur naar het balkon is vervangen door een mooie borstwering met openslaand raam. Ons plafond in de woonkamer is vervangen en opnieuw gestuukt (spiegelglad werk van Frank). Rene en Tonnie hebben een garderobekast en een opbergkast ontworpen en getimmerd en hebben een voorzetwand van 2 meter breed geplaatst om elektriciteitsmeter en leidingen weg te werken. Naar een idee van Rene zijn in de voorzetwand drie terugwijkende nisjes gemaakt waardoor we ruimte besparen (erg leuk bedacht!). Jan heeft onder meer de elektra uitgebreid en vernieuwd, geholpen met het plaatsen van nieuwe stopcontacten en een badkamerventilator, en een waterleiding aangelegd vanuit het toilet naar boven zodat we een kraantje kunnen plaatsen op ons dakterras. Tot slot zijn we erg blij met de tips die we tussendoor kregen voor het kleinere kluswerk dat we zelf voor onze rekening namen. Al met al zijn we dik tevreden met werk wat Rene en zijn mannen hebben geleverd.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Aafje en mathijs, Bedankt voor deze waanzinnig mooie referentie en cijfer. Wij wensen jullie heel veek succes en woonplezier toe in jullie nieuwe woning en graag tot een volgende keer. (Ik hoop voor de dakopbouw) met vriendelijke groet, Rene,jan,tonnie en Frank natuurlijk.

• Review door Jeffrey, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 mrt 2011
    Vliering + creatie extra kamers zolder
    Rene en zijn collega's hebben onlangs onze zolder verbouwd. De werkzaamheden zijn zeer goed uitgevoerd en het is een prachtige zolder geworden. De gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen. Afspraken over de uit te voeren werkzaamheden maar ook over werktijden. Elke dag werd er na de werkzaamheden keurig opgeruimd. We hebben veelvuldig overleg gehad en Rene en co hebben goed proactief meegedacht. Ook is er ruim aandacht besteed aan de nazorg. De kleine veranderingen zijn snel verholpen. Ik kan niks anders zeggen dat we heel blij zijn dat we Rene en zijn collega's hebben uitgekozen voor deze klus en wij kunnen hun van harte aanbevelen. Goede betrouwbare vakmannen! Voor andere klussen zullen we zeker weer contact met hem opnemen. PS de lage prijs is het gevolg van de eigen aanschaf van de materialen.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Jeffrey bedankt voor de bijzonder goede referentie en het mooie cijfer. Wij hopen dat jullie veel plezier hebben van jullie nieuwe zolder. Graag tot een volgende keer. Groeten Jan,Tonnie, Frank en Rene.

• Review door Madelon, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2011
    Trapkast bouwen
    Wij hebben Rene benaderd voor het bouwen van een trapkast. We zijn zeer tevreden! Rene en collega werken snel, netjes en zijn zeer vakbekwaam.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Beste Manon, bedankt voor de referentie, alleen jammer van de 7 voor planning? Wij hebben gevraagd om een paar dagen door te geven waar het jullie op zou schikken, en hebben op een van deze dagen in 1 dag de werkzaamheden verricht. Jammer voor het cijfer maar goed. Heel veel plezier van de nieuwe kast en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rene en tonnie.

• Review door Jeroen, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 4 mrt 2011
    Dakkamer diverse werkzaamheden
    Rene en zijn mannen Jan, Tony en Frank hebben heel mooi werk verricht op onze zolder. Dat begon al in de voorbereiding, Rene had diverse originele ideeën voor de zolder en dacht goed mee bij de keuze van alle verschillende opties. Daarna was de communicatie snel en netjes, mails werden snel beantwoord en aanpassingen in de offerte kwamen snel door. Twee weken na de offerte konden de mannen al aan de slag en binnen 5 werkdagen was bijna al het werk al verricht. De hele zolder is geïsoleerd, afgewerkt met gipsplaten, er is een vensterbank geplaatst, er zijn kasten gemaakt, er is een halletje gemaakt (ook een idee van rene) , er is een wandje gemaakt bij de trap en de trap is dichtgemaakt. Daarnaast is er een verwarming aangelegd en is alle elektriciteit gedaan (stopcontacten en spotjes in kamer en verwerkt in de dakkapel). Verder is de gehele zolder gestuukt, inclusief het wandje bij de trap. Stucer Frank is voor het afmaken van het stucwerk zelfs in zijn vrije weekend nog 1,5 dag komen werken, klasse! Al met al zijn we zeer tevreden over het werk! Rene en zijn mannen leveren vakwerk tegen een zeer redelijke prijs, zijn snel en komen hun afspraken na. Daarnaast zijn het gewoon ook aardige mannen met humor. Wij zullen hen in de toekomst bij voorkomende klussen zeker weer inschakelen.
    Beoordeeld op 27 feb 2011

Beste opdrachtgever, Ik begrijp niet waar deze referentie vandaan komt. Het betreft hier een opdracht van meer als een jaar geleden,en ik kan deze niet herinneren. U heeft zich vergist en ik hoop dat u deze referentie wilt laten verwijderen. Mvg Rene Wijnsma.

Reactie geplaatst 27 feb 2011
    Beoordeeld op 22 feb 2011
  • Review door Kirsten, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 feb 2011
    Boekenkast maken op maat
    Wij zijn zeer tevreden met onze erg mooie boekenkast. Het heeft wat voet in aarde gehad om de kast uiteindelijk geheel naar wens af te krijgen, maar Rene Wijnsma wilde perfekt werk afleveren. De manier van samenwerken was erg prettig. We hebben steeds duidelijke afspraken gemaakt en deze werden zeer correct nageleefd. Tot op heden bevalt de kast erg goed!
  • Review door Blokker, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 4 feb 2011
    uitvlakken in trapgat
    De heer Wijnsma heeft de opdracht doorgegeven aan Frank. Frank heeft de klus prima gedaan. Hij werkt heel precies en is een zeer vriendelijke vakman.
    (Bewerkt op 6 feb 2011)

bedankt voor de mooie referentie .frank stucadoor-schilder van wijnsma timmerwerken.

Reactie geplaatst 6 feb 2011