R. WIJNSMA TIMMERWERKEN

R. WIJNSMA TIMMERWERKEN beoordelingen (198)

Beoordeeld op 3 mei 2011
    Keuken & Bad randen kitten! Wie??
    Betrouwbar, integer en behulpzaam. Heeft het netjes en snel gedaan en ook uitgelegd hoe en wat ikzelf kan doen om kosten te besparen. Positieve ervaring!
  • Review door Arnold, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    Glasplaat plaatsen
    De heer R. Wijnsma heeft uitstekend werk geleverd, is vriendelijk en is in staat om mee te denken met de klant. En dit alles tegen een acceptabele prijs.
  • Review door Eileen, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    Slaapkamer schilderen
    Romeo heeft heel goed werk afgeleverd. Ik ben er erg blij mee. Hij is vertrouwbaar en werkt heel hard. Ik kan hem aanbevelen.
  • Review door Haidy, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 apr 2011
    Witten van de muren
    Frank heeft mijn hele huisje geverfd. Het plafond, de wanden, radiatoren en de badkamer zijn gewit voor een schappelijke prijs. Frank kan met zijn spierballen en sterke kuiten heel erg snel en hard werken. Afplakken vindt hij volgens mij minder leuk werk. Frank is proactief en komt altijd netjes op tijd en zijn woord na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 18 apr 2011
    kamer in schuur stucen
    Frank heeft prima werkt verschaft mooie gladde wandel en plafond.
  • Review door Necati, Almere
    Beoordeeld op 11 apr 2011
    Knieschot oplossing
    We hebben heel goed contact onderhouden, de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en we zijn uiterst tevreden over de resultaten. Wellicht hebben we meerdere werkzaamheden in de toekomst en daarbij zullen we zeker aan jullie denken. Bedankt.
    (Bewerkt op 20 apr 2011)

Bedankt voor de zeer goede referentie, Heel veel plezier met de aanpassing, en wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rene en Tonnie.

Reactie geplaatst 20 apr 2011
  • Review door Roodenrijs, Den Haag
    Beoordeeld op 25 mrt 2011
    Plafond stucen
    Onze stucadoorsklus is meer dan prima afgehandeld. Vakman Frank werkt netjes, is klantvriendelijk en geeft netjes advies wanneer nodig. Een vakman met passie voor zijn vak en wie trots is op het resultaat.
  • Review door Robbert, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 mrt 2011
    Stuccen van gipswand
    Ik heb mijn keuze gemaakt op basis van de referenties op werkspot en ben zeker niet teleurgesteld! Er is erg strak gestuct en het contact verliep op een prettige manier. We zijn heel tevreden met het fesultaat!