Quality1Paint

Quality1Paint beoordelingen (50)

• Review door Sjaak, Utrecht
    Beoordeeld op 1 jul 2025
    Binnenschilderwerk: 2 trappen; Hele huis
    Super netjes gedaan, zowel wij als iedereen die het heeft gezien zijn erg onder de indruk. Ook erg handig hoe snel ze iemand beschikbaar hadden, en hoe snel de klus geklaard kon worden, want we hadden niet heel erg veel tijd! Aanrader!
    Beoordeeld op 14 jun 2025
    Binnenschilderwerk: 2 deuren; 4 raamkozijnen; Meer dan 3 trappen; W...
    Communication was great. I needed my woodwork painted throughout and the painters did a great job. They were flexible also with working around my schedule which I was grateful for. I will be using them again in the future for another job. I can highly recommend Sebastian and his team.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 12 jun 2025
    Binnenschilderwerk: 7 deuren; 7 raamkozijnen; Slaapkamer(s), Woonka...
    Sebastián en zijn team hebben bij ons de binnendeuren en kozijnen geschilderd. Communicatie verliep ook prettig. Ziet er allemaal strak en netjes uit, heel blij mee. We laten Sebastián en zijn team daarom graag terug komen voor een nieuwe klus.
  • Review door Corien, Leersum
    Beoordeeld op 11 jun 2025
    Binnenschilderwerk: 7 deuren; 10 raamkozijnen; 1 trap; Hele huis
    De schilders hebben goed werk afgeleverd. De communicatie via Sebastian verliep heel goed. We hebben het contact met de schilders erg waardevol gevonden. Ze waren trots op hun werk en erg dankbaar. Ze deden hun uiterste best om alles goed te doen. Het resultaat was prachtig. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 4 mei 2025
    Binnenschilderwerk: 7 deuren; 4 raamkozijnen; Woonkamer
    Sebastiaan heeft bij ons zowel binnen als buiten heel goed schilderwerk opgeleverd. De oude paneeldeuren heeft hij met zorg gerenoveerd, met een super mooi resultaat. Ook de trap is heel mooi geworden en kan weer jaren mee. De buitendeuren waren nieuw dus geen renovatie, maar ook hier heeft hij het mooi geschilderd. We zijn er erg blij mee. Enige aandachtspunt is de communicatie: hij schrijft en spreekt in het Engels en misschien mede daarom zou het soms wat pro-actiever/zorgvuldiger kunnen. Maar al met al zou ik hem zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 27 apr 2025
    Binnenschilderwerk: 3 trappen; Gang, Trapgang(en)
    Sebastian en zijn team stonden in ons huis in Bussum voor een uitdagende taak. Een jaren'70 trap met lastig te schuren treden (39 stuks in totaal) en een muur vol butsen, gaten en behangresten moest strak en mooi gemaakt worden. Het resultaat mag er zijn! Hoewel we elders in huis veel verfwerk zelf deden zie je echt dat hier professionals aan het werk waren. Ook op lastig te bereiken plekken wisten ze te komen. Ze werkten ook nog eens opvallend schoon en binnen de tijd. Terwijl wij vakantie vierden hebben deze mannen het verschil gemaakt in ons huis. Elke avond kregen we een serie fotos op de app met de vooruitgang. Een echte aanrader dus, voor uitdagende schilderklussen als deze.
    (Bewerkt op 28 apr 2025)

Hi! Thank you very much for the review! The work I did for you was a challenge for me, which I managed to complete within the established time and to your satisfaction.

Reactie geplaatst 28 apr 2025
  • Review door Iet, Utrecht
    Beoordeeld op 16 apr 2025
    Binnenschilderwerk: 8 raamkozijnen; Ramen in overdekte patio
    Er werd heel snel gereageerd op mijn aanvraag en binnen een week was het bedrijf al komen kijken en had ik de offerte in huis. Planning uitstekend, communicatie heel goed. Perfect schilderwerk. Ook glaslatten vervangen. Keurig gewerkt, goede prijs. Vriendelijke mensen. Snelle communicatie. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.