Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Piet, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 jan 2018

kurkvloer leggen 80 m² + PVC vloer leggen 35 m²

Werkelijk schandalig amateuristische manier waarop de vloer is gelegd. De randafwerking is onwaarschijnlijk grof en kwalitatief slecht ! Je moet wel een enorme hekel aan je werk hebben dat je zulk ondermaats werk aan je klant durft af te leveren. Ik heb een echte vakman moeten inhuren om de door Pluimers aangerichte schade te laten herstellen en de randafwerking professioneel te laten corrigeren. Never again hr. Pluimers.
    (Bewerkt op 9 jan 2018)

Als je je zaken niet op orde hebt moet je inderdaad twee keer. Succes toegewenst. Henk Pluimers

Reactie geplaatst 9 jan 2018
  • Review door Bente, Haarlem
    Beoordeeld op 17 dec 2017

Ikea laminaat leggen ~90m2

Zeer tevreden: flexibel in korte termijn planning van de klus, heel hard gewerkt en heel net resultsaat in een huis met echt geen enkele rechte hoek
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Landsmeer
    Beoordeeld op 17 okt 2017

Laminaat leggen

Ik kwam terug van vakantie.. en alles was perfect gedaan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 6 sep 2017

leggen van laminaat, inclusief ondervloer, 66 m2

Wij hebben een laminaatvloer laten leggen door Pluimers Vloeradvies. Het ging om 4 slaapkamers en de overloop van een oud jaren 30-huis dus met vloeren die absoluut niet mooi glad en recht lagen. Het laminaat is zeer vakkundig en snel gelegd. De communicatie verliep uitstekend. Het was mogelijk om op zeer korte termijn en op de dag van voorkeur de vloer te laten leggen. Het resultaat is prachtig. Ik zou dit bedrijf dan ook aan iedereen willen aanbevelen.
  • Review door Rene, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jul 2017

laminaat leggen

Vandaag 70 m2 laminaat laten leggen door Henk Pluimers. En ik kan niets anders zeggen dan voor alle bovenstaande beoordelingen, uitstekend. Wat kan deze man snel en netjes werken. En tijdens het werk ook nog afgesproken om de plintjes te laten plaatsen, ook dit was geen probleem. Ik zou Henk Pluimers zeker aanbevelen bij vrienden of familie. Rene van der Linden
  • Review door E, Breukelen
    Beoordeeld op 30 jun 2017

laminaat leggen

Snelle service. Laminaat is redelijk gelegd maar de afwerking (plakplinten) laat te wensen over.
    (Bewerkt op 3 jul 2017)

Beste mevrouw van de Berg Het resultaat van de afwerking is afhankelijk van de kwaliteit van de plakplinten. Met vriendelijke groet Henk Pluimers

Reactie geplaatst 3 jul 2017
  • Review door Lex, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 22 mei 2017

55 m2 laminaat leggen

Prima vakman. Zeer correct en nauwkeurig. Zeer aanbevelingswaardig. Nina en Lex Driebergen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 17 mei 2017

Gamma laminaat 100m2 en hoge plinten leggen 90m nieuwbouw

Henk is een top vent, binnen enkele dagen is de opdracht ingepland en uitgevoerd op de door ons gewenste dag. Op de dag van uitvoering in de ochtend nog even een rondje door het huis gelopen en de details besproken, heel fijn dat hij mee denkt over de beste afwerking van alle hoekjes en plinten. Binnen 1 dag hard werken heeft Henk de vloer er keurig ingelegd en netjes afgewerkt met hoge en plakplinten. Wij zijn heel erg blij met het resultaat, bedankt Henk.
  • Review door Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 mei 2017

Laminaat leggen

Met alle plezier geef ik Henk een review! Als er Europese kampioenschappen zouden worden gehouden, zet ik m'n geld op Henk. Wat een uitstekende, hardwerkende, plezierige, nette top klusser. Hij ging "als de brandweer" zo snel. Werkt netjes en secuur. Ik kan hem 100% aanbevelen! Peter
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 12 mei 2017

Spoedklus: laminaat leggen, ongeveer 40 m2

De afspraak was dat Pluimers de ondervloer, de laminaatvloer, de plakplinten en rozetten om de verwarmingsbuizen zou leggen voor € 300,-. Hij zou dat in een dag doen. Toen ik zelf de oude laminaatvloer verwijderde, bleek de oude ondervloer grotendeels nog goed te zijn en hoefden er alleen aan de zijkanten stukjes nieuwe ondervloer te worden gelegd. Dat scheelde dus veel werk. Ik heb dit doorgegeven aan Pluimers. Aangezien de prijs al afgesproken was, heb ik daar verder niet moeilijk over gedaan. Tijdens de werkzaamheden bleek Pluimers de plakplinten niet te kunnen leggen, omdat eerst de opstaande plinten door de schilder bevestigd moesten worden. Daar moesten de plakplinten tegenaan gelegd worden. Dit wist ik niet en daar kon hij dus niets aan doen. Het lukte de schilder niet om die dag alle opstaande plinten te bevestigen, dus kon hij ook niet alle plakplinten leggen. Dan het eindresultaat. De laminaatvloer zelf lag er netjes in. Daar heb ik niets op aan te merken. De plakplinten heeft hij niet gelegd (maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen). De rozetten heeft hij ook niet gelegd. Dat had hij wel moeten doen. Verder bleek Pluimers de rol nieuwe ondervloer in het in het geheel niet te hebben gebruikt. Hij had dus niet de randen ondervloer gelegd zoals was afgesproken. Hierdoor voel je de laminaatvloer bewegen als je aan de zijkanten loopt. Dat maakt ook geluid. Daar ben ik niet tevreden over. Al met al houd ik toch een ontevreden gevoel over aan deze vakman. Dat hij de plakplinten niet kon leggen, dat was mijn fout. Maar de ondervloer en de rozetten had hij wel gewoon kunnen leggen. Bovendien had ik het redelijk gevonden als hij akkoord was gegaan met een lager bedrag dan het afgesproken bedrag van € 300,-, omdat hij uiteindelijk maar een paar uurtjes werk heeft gehad. Kortom, volgens mij kan Pluimers prima laminaatvloeren leggen, maar door deze omstandigheden ben ik toch ontevreden, met name over de prijs/kwaliteitverhouding.
    (Bewerkt op 9 jan 2019)

Beste mevrouw Sangers, Uw reactie (na 2 maand) roept bij mij vragen op. Ik begrijp dat u teleurgesteld bent in het feit dat de klus niet af was. Ik heb al de punten die u noemt met uw schoonvader besproken (hij was toen werkzaam in de woning en coördineerde in overleg met u en uw man). Ik heb m.i. de werkzaamheden in goed overleg met hem uitgevoerd. Dat bepaalde dingen niet konden worden gedaan of anders liepen is niet aan mij te wijten. Ik voel me daarom ook niet verplicht om korting te verlenen op de afgesproken prijs. Met vriendelijke groet Henk Pluimers

Reactie geplaatst 15 mei 2017