Onderhoud/Isolatiebedrijf Groen

Vloer isolatie: 55 m2
  • Rene, Rijswijk

Beoordeeld op 24 mei 2021
    Vloer isolatie: 50 m2
    Vorige week is Ferry bij ons geweest om de vloerisolatie aan te leggen. Echt topgasten, kan niet anders zeggen. Alles keurig netjes aangelegd en ze na afloop lieten ze mij de foto's zien en ben ik zelf nog de kruipruimte ingegaan. Het verschil is al direct merkbaar. Het scheelt bij ons ongeveer 1 a 1,5 graad. Voor de isolatie was het 19 graden en nu 20 a 20,5 graden bij een buitentemperatuur van 11 graden. Ons huis is uit 1996 en was geisoleerd met piepschuim. In de winter wordt onze wc langs de muren behoorlijk vochtig. Dit is vocht wat uit de kruipruimte komt. Wij zijn benieuwd wat dit de komende winter gaat doen. Ik verwacht eerlijk gezegd dat het droog blijft. Ik kan Isolatiebedrijf Groen van harte aanbevelen. Ze werken netjes en dit tegen een scherpe prijs.
  • P.S., Hendrik-Ido-Ambacht

Beoordeeld op 26 dec 2020
    Vloer isolatie: 40 m2
    Ferry en zijn team hebben bij ons de vloerisolatie gedaan middels de kruipruimte. Ze werken erg nauwkeurig en professioneel. Kruipruimte is niet een erg comfortabele werkruimte, maar Ferry en zijn team hebben zo veel passie voor hun vak dat ze het met veel precisie doen. Bovendien is de communicatie uitstekend! Ze komen gemaakte afspraken na. We zijn erg tevreden over de uitgevoerde klus en zouden Ferry zeker weer benaderen voor een nieuwe klus.
  • Armando, Tienhoven aan de Lek

Beoordeeld op 18 dec 2020
    Vloer isolatie: 100 m2
    Ferry heeft bij ons de vloer geisoleerd met Tonzon. Kwaliteit van het werk kan ik nog niet beoordelen omdat ik nog niet zelf in kruipruimte ben geweest. Ook valt er nog niet veel te vertellen over het effect van de isolate. Wel kan ik vertellen dat ik het contact met Ferry en zijn collega's als zeer prettig heb ervaren. Dat Ferry snel kon schakelen en netjes zijn afspraken is nagekomen. Heeft de boel keurig achtergelaten en op mijn verzoek ook zeer snel de administratie (behoeve de subsidie aanvraag) aangeleverd heeft. Zelfs nog de zelfde avond, ondanks dat het toch een lange dag is geweest voor hem en zijn mannen. Grote pluim en indien nodig voor een andere/ volgende klus zou ik hem zonder twijfel weer inschakelen.
  • hugo, Leiden

Beoordeeld op 7 nov 2020
    Vloer isolatie: 58 m2
    Prima verlopen allemaal met de vloerisolatie! Aardige jongens. Gezellig en Werken goed door. Laten het huis verder netjes achter. Benieuwd wat het qua kosten gaat besparen!
  • Ilse, Rotterdam

Beoordeeld op 1 mrt 2019
    Vloerisolatie woonkamer 38 m2
    Ferry en de ploeg kon binnen een maand vakkundig, vriendelijk en netjes mijn woonkamer, keuken en badkamer isoleren. Eind januari is er geïsoleerd en in februari een duidelijke verlaging van het verbruikt te zien (zie afbeelding). Erg blij mee!
    (Bewerkt op 2 mrt 2019)

Beste Ilse, Hartelijk dank voor de leuke review. Dit laat goed zien hoe goed het product Tonzon werkt. Hier ben ik zelf ook erg blij mij. Met vriendelijke groet. Ferry Cenin
  • Rik, Delft

Beoordeeld op 18 feb 2019
    Vloer isoleren
    Werk is netjes uitgevoerd, zeer vriendelijke mannen. Netjes op tijd volgens afspraak.